2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیش فروش بودیم.جانم یک ساله

ببخشید مزاحمت شدم ماهم پیش فروش نوشتیم مرداد ماه تحویل اردیبهشت بود هنوز دعوت نامه نیومد میخواستم بدونم  چطور دعوت نامه ایناش میاد چند روز وقت میدن واریز کنی بعدش چقدرطول میکشه ماشین تحویل بدن 

ببخشید مزاحمت شدم ماهم پیش فروش نوشتیم مرداد ماه تحویل اردیبهشت بود هنوز دعوت نامه نیومد میخواستم بد ...

خواهش میکنم عزیزم.

ما فروردین ثبت نام کردیم قرار بود فروردین سال بعد تحویل بدن..شد مرداد

تو سایتش،یه خط زده بود ک مراحل تولد تا تحویل ماشین کجاس ب هر مرحله ک می‌رسید لامپ اون مرحله روشن میشد😂

اردیبهشت واسه مابقی پول تماس گرفتن..فک کنم ۳تا ۱هفته مهلت داشتیم..

و بعد ۴ماه دیرکرد داشت تحویل.

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
خواهش میکنم عزیزم. ما فروردین ثبت نام کردیم قرار بود فروردین سال بعد تحویل بدن..شد مرداد تو سایتش، ...

تو سایت سایپا من هرچی میزنم اصلا چیزی نمیاره کجاش می زنه ماشين چی نوشتید ماخیلی ماشین لازمیم شنید بودم خیلی بد قول بعد واسه  دیر تحویل دادن سودی هم بهتون داد 

تو سایت سایپا من هرچی میزنم اصلا چیزی نمیاره کجاش می زنه ماشين چی نوشتید ماخیلی ماشین لازمیم شنید بو ...

دقیقا یادم نمیاد .همسرم خوابه و اِ لا ازش می‌پرسیدم.

فک کنم سایپا دات ای اربود.

بله موقع ثبت ۵۷تومن 

موقع تحویل ۹۰تومن با بیمه

سود دیر کرد۲۷۰۰

دقیقا یادم نمیاد .همسرم خوابه و اِ لا ازش می‌پرسیدم. فک کنم سایپا دات ای اربود. بله موقع ثبت ۵۷توم ...

مبارکتون باشه به دل خوش استفاده کنید ببخشید مزاحمت شد ممنون که جواب دادی 

مبارکتون باشه به دل خوش استفاده کنید ببخشید مزاحمت شد ممنون که جواب دادی 

قربانت عزیزم..

ان شاءالله بزودی واسه شما هم تحویل بدن.‌راستی ما ب نمایندگی سایپا محل ثبت‌نامی مون زنگ میزدیم.