2777
2789

بالاخره داداش منم از یکی خوشش اومده ازدواج کرد اما خانواده عروس از لحاظ مالی پایینن ولی با این حال کل فامیلشون برا خرید عقد اومدن ،بازار رو ما پر کرده بودیم بماند برا همه چی گیر میدادن و پنج ساعت فقط صرف خرید حلقه شد و چیزایی برمیداشتن که اصلا دختره میگفت لازم ندارم و استفاده نمیکنم واقعا خیلی بهم برخورد یه جوری بود اصلا من مامان وخالش فقط میخواستن جیب مارو خالی کنن و موقع خرید داماد میگفتن نه این لازم نیست و نمیخواد و اینا فقط کت و شلوار گرفتن 😕عادیه به نظرتون؟

کاش بدبختی ها یه روز سراغم نیان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه فقط بگم با این خونواده بیچاره میشین 

همینا کاری میکنن نهایت تو همین عقد بیخیال ازدواج شن

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

نه فقط بگم با این خونواده بیچاره میشین  همینا کاری میکنن نهایت تو همین عقد بیخیال ازدواج شن

واقعا درست میگید

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

برا عروس صندل بندی برداشتم میگفتن پاهاش نباید دیده بشه کفش کامل پوشیده ،غیرت اضافی دارن واینکه ست مانیکور و پدیکور واسه کسی که میگه نمی‌دونم چی ان اصلا

کاش بدبختی ها یه روز سراغم نیان  

همین اتفاق برای ما افتاد .برای عروس همه چیز خریدیم.اونها کت وشلوار روهم بزور خریدن .از لحاظ سطح مالی پایین تر بودن ولی ندار نبودن .کلا مردم گرگ هستند هرچقدر خوبی کنی درنده تر میشن .