بالاخره داداش منم از یکی خوشش اومده ازدواج کرد اما خانواده عروس از لحاظ مالی پایینن ولی با این حال کل فامیلشون برا خرید عقد اومدن ،بازار رو ما پر کرده بودیم بماند برا همه چی گیر میدادن و پنج ساعت فقط صرف خرید حلقه شد و چیزایی برمیداشتن که اصلا دختره میگفت لازم ندارم و استفاده نمیکنم واقعا خیلی بهم برخورد یه جوری بود اصلا من مامان وخالش فقط میخواستن جیب مارو خالی کنن و موقع خرید داماد میگفتن نه این لازم نیست و نمیخواد و اینا فقط کت و شلوار گرفتن 😕عادیه به نظرتون؟
و منی ک تو خرید عروسیم یدونه فقط لباس زیر از حراجی اونم خریدم و با ی کفش فقط..البته اینا ارزون ...
بخدا خانواده من میگن هر چی لازمه بخرن اما اونا چیزایی که پولشون نرسیده بخرن برمیدارن انگار برا رفع عقده اومدن بابا مامانم نیومدن من اومدم عروس خرید کنه کارت بکشم که از طرف ماهم کسی اومده باشه ،اسپری برا عروس برداشتن گفتم چشم برا داماد برداشتم اونا حساب کنن چشماشون بزرگ شد که مگه دومادم اسپری داره چه چیزا و از این حرفا
بخدا خانواده من میگن هر چی لازمه بخرن اما اونا چیزایی که پولشون نرسیده بخرن برمیدارن انگار برا رفع ع ...
منم آدم آروم و فراری از دعوام لال شدم بخدا حتی نتونستم یه ذره دفاع کنم ،مثلا یه چادر عروس برداشتیم عروس گفت کافیه مامانش میگه نه چادر تو خونه ای که تازه گرفتی هم سر بود یدونه دیگه بردار کفش برداشت مجلسی گفت نه اون پاشنه دار بود یدونه بدون پاشنه هم بردار
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
و منی ک تو خرید عروسیم یدونه فقط لباس زیر از حراجی اونم خریدم و با ی کفش فقط..البته اینا ارزون ...
من موقع عقد خودم بابام میگفت فشار نیاری اونا هر چی برداشتن تمام چیز اضافه تر نخوای یه وقت فک میکنن پررویی و بی حیا و فلان ،ساکت موندم تا آخر هر چی اونا برداشتن هیچی نگفتم اونام نامردی نکردن دیدن چیزی نمیگم یه کفش و لباس مجلسی و حلقه و دوتا النگو و چمدون وقران گرفتن جهازم اینجا رسمه داماد بده همه شو من که عروس بودم دادم بابام خیلی دل رحمه خانواده شوهرم حاظر نبودن برام خرج کنن اصلا حتی دعتوتم نکردن هیچی نگفتیم حالا اینارو میبینم میگم ما کلا از همه طرف میخوریم فقط
این خرید عقد من بود میدونم چیزی نیست میگم مال من این بود کلا ده میلیون بیشتر برام خرج نکردن🥲الانم ب ...
حالا اینارو میبینم کرک و پرام می ریزه ،چون خودشون بر میدارن برا دوماد بر نمیدارن بده ،ما ظهر عقد گفتیم بیان ناهار دادیم اونا شب گفتن بیاین فقط یدونه شیرینی تا آخر شب ،روز خواستگاری هم بابام گفت اذیت نشن میوه و شیرینی قبل رفتن فرستاد خونشون و گدا بازی در میارن زوره