2777
2789
عنوان

دیروز عقد داداشم بود بیاین بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 40 پست

داداشت چه کارس؟ وای این رفتارشون خیلی زشته مگه عروس خانم از قحطی در اومده ...ماهم رسم خرید داریم پدرشوهر خسیسم اومد خواستگاری گفت من توانایی مالی ندارم شوهرمم دانشجو بود ماهم هیچی نگفتیم...اما شوهرم  پس انداز داشت و دوتایی رفتیم خرید کردیم اصلا خانواده هامون خبر نداشتن روز عقد فهمیدن ...یکم غربتی بازیه این ادا اصولا

زن گرفتن همین دردسرارو داره

نداره ماعقدداداشم بابام کارت داددستشون دگه اصلانفهمیدیم چی خریدن کی خریدن فقط یکروزقبل جشن زنگ زدم نامزد داداشم اوردگلفروشی دادیم تزیین کردن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب با یه خانواده در سطح خودتون وصلت میکردید که تاپیک نزنید دیگه

کف دستمونو بو نکردیم که اول از همه تحقیق کردیم بعد با خودشونم حرف زدیم گفتن اینجوری ایم وفلان دیدیم عین ما هستن اما به خرید که رسید صداشون در اومد میگفتن دختر ما خنگه و عقلش نمی‌رسه و بذچد سلیقه است هی دعواشون میشد و نوبتی دست دختره رو میگرفتن میبردن چیزی که خودشون میخواستن بر میداشتن و باز نفر بعدی

کاش بدبختی ها یه روز سراغم نیان  

راستش من بعد دوبار ازدواج و داشتن دوتا عروس به یه نتیجه خیلی خیلی بزرگ رسیدم ازدواج با اذم با اصل و نصب و ریشه دار تضمین خوشبختی نه لزوما از لحاظ مالی نه اصلا ولی جوری باشه طرف اصیل باشه حد و مرز بشناسه خط قرمز داشته باشه 

در بک کلام با فرهنگ باشه

داداشت چه کارس؟ وای این رفتارشون خیلی زشته مگه عروس خانم از قحطی در اومده ...ماهم رسم خرید داریم پدر ...

دقیقا حس کردم از قحطی در اومده

کف دستمونو بو نکردیم که اول از همه تحقیق کردیم بعد با خودشونم حرف زدیم گفتن اینجوری ایم وفلان دیدیم ...

نمیدونم چرا می نی سایتی ها از این جور آدم ها دفاع می‌کنند. بدجنسی اگه از طرف خانواده ی عروس باشه اسمش زرنگی هست وپسندیده

همین اتفاق برای ما افتاد .برای عروس همه چیز خریدیم.اونها کت وشلوار روهم بزور خریدن .از لحاظ سطح مالی ...

دقیقا بابام آنقدر خوشحال شده عروس اوله یعنی بگن برو تهران براش دستمال کاغذی بگیر هم میره آنقدر گفته چشم پررو شدن 

کف دستمونو بو نکردیم که اول از همه تحقیق کردیم بعد با خودشونم حرف زدیم گفتن اینجوری ایم وفلان دیدیم ...

خب دیگه واسه همین گفتم هم سطح خودتون چون اینجوری بخاد پیش بره تهش دخالت میکنن تو زندگی داداشت و جدا میشن راه نرفته رو برگردید بهتره باید ی چش غره بهشون میرفتید

خدایا برای همه چی شکرت

و منی ک تو خرید عروسیم یدونه فقط لباس زیر از حراجی  اونم خریدم و با ی کفش فقط..البته اینا ارزون بودن برداشم تک سایز..

سگ تو این شانس...اون موقع وضع مالیمون افتضاح بود..چن خونه خریده بودیم...اما الان خوبیم...

خداییش هنوزم خرید عروسارومیبینم چشام پر میشن..

این روزا میگذره سعی کنین اصلااااا ناراحتی پیش نیاد چن ی عمر یادش می مونه

تا میتونین همه تاپیکامو گزارش بزنین دونه به دونه پاک شن..مرسی✅🌌🌿.این کاربری دست سه تا دوست هست
اونا روستایی ان

الانم میگن بله برون رو ما خونمون نمی‌گیریم کثیف میشه دلم نمیاد شما بگیرین ،رسم اینه اونا بگیرن و خرج با اوناست می‌خوام بندازن گردن ما ،تازه دیشبم مهمون اونا بودیم خودشون دعوت کردن گفتن همه بیاین ولی فقط چای و شیرینی دادن تا آخر شب شامم ندادن مهمونامون گرسنه رفتن آبروریزی شد واقعا 

الانم میگن بله برون رو ما خونمون نمی‌گیریم کثیف میشه دلم نمیاد شما بگیرین ،رسم اینه اونا بگیرن و خرج ...

از این خانواده جهاز در نمیاد .فکر کن همش رو پدرتون مجبور میشه بخره