2777
2789
عنوان

خونه منفجر قبل از اومدن مادرشوهر+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3839 بازدید | 100 پست

پلو پز پارس خزر اشتباه نکنم ماله ۲۰ ساله قبله ینی جعبه اش قشنگ نم خورده بود  حالا من همه وسایل خونه ام همیشه بهترین مارک بوده کم کم خریدم ولی همیشه بهترین بازارو خریدم پلوپزم دلونگی تمام دیجیتال داشتم  

به غیر این کادو گنده

یه مقدار موادغذایی آورده همه کهنه و مونده و ترشیده و شکننده و تاریخ انقضا گذشته یا دمه تاریخ انقضا

حالا من اخلاقم یه طوره بهترین ها و تازه ترینهارو برا بچه هام میگیرم یه خورد روغن بخورن شکر بخورن درجا مریضن

عملا خودمو همسرم از خودمونو زندکی میزنیم تا هزینه بچه ها دربیاد ولی بهشون بد و خراب و کهنه نمیدیم 

من بیاییم خیلی قویه برا انتخاب زعفران کلا ادا و اصول دارم برای انتخاب برنج ده جور برنجی بو میکشم  حتا شده برنج نیم دانه میخرم ولی خوش عطر باید باشع  کلا سیستمم همینجوری 

بخدا اینا اومدن من فقط ۳ تومن برنج دودی و روغن کرمانشاهی و گوشت خریدم   

بعد به عنوان پدر برداشته یه کارت هدیه ۱۵۰۰ بهمون داده 

حالا وضع مالیشون بد نیست قبلنا اوکی نبودن ولی الان از ۳ ۴ جا درآمد دارن

خلاصه اینم از پدرومادر شوهر من که بعد از ۲ و سال و نیم اومدن بچه ۸ ماهه مارو ببین

نمیدونم واقعا به عنوان آدمهای ۶۰ ساله کی قرار خردمند بشن

فقط دعا میکنم اگر به سن اینا رسیدم این شعورم نباشه اگر قرار بی‌شعور باشم واقعا خدا نرگمو برسونه اگر باعث درد و رنج بچه هام باشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره اومدنو یک ساعت قبل رفتن تقریبا ۳ روز و دوشب موندن

خوبه ک ب کارها رسیدی .خونه مرتب وتمیزه .

عزیزم تو وقتی کاری رو ب نحو احسنت انجام میدی برای دل خودت انجام میدی اینطوری حالت بهتره .تو هیچوقت نمیتونی برای کسی کم بزاری ک اگه کم بزاری خودت اذیت میشی.

ب خانواده شوهرت کاری ندارم چون شناختی نسبت ب اونا ندارم ولی تو هر کاری کنی نشون دهنده ی شخصیت خودته گلم .

من خودم دقیقا اخلاقم اینطوریه نمیتونم کار بد کسی رو با بدی جبران کنم .هر وقت نوبت من میشه تلافی کنم از جون مایه میزارم ک اون کار رو خوب و دقیق انجام بدم حالا طرف مقابلم هر کسی میخواد باشه برام مهم نیست .منم نمیتونم کم کاری کنم حالا از هر لحاظ فکرش رو بکنی .ولی متاسفانه اطرافم هستن امثال پدر شوهر مادر شوهر شما.

اون کادو رو بده ب ی مستمند ک جلو چشمت نباشه دیگه کسی از اینا استفاده نمیکنه من ی دونه نو استفاده نشده دارم توی انباریه میخوام بدم ب کسی.

برات آرزوی سلامتی وتندرستی دارم عزیزم.

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

خونه ی خوشگل ومرتبی داری .امیدوارم روزگارت خوش وخرم باشه.

از مدل چیدمانت وخونه ت خوشم اومد .

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم
خوبه ک ب کارها رسیدی .خونه مرتب وتمیزه . عزیزم تو وقتی کاری رو ب نحو احسنت انجام میدی برای دل خودت ...

دقیقا باهات موافقم 

من معتقدم آدم باید خودشو درنظر بگیره در شان خودش درفتار کنه و  منزلت خودشو بخاطر دیگران پایین نیاره

پلو پز پارس خزر اشتباه نکنم ماله ۲۰ ساله قبله ینی جعبه اش قشنگ نم خورده بود  حالا من همه وسایل ...

خودت رو ناراحت نکن

پلوپز پارس خزر خوبه من دارم راضیم

شما هم یه جعبه ی تمیز پیدا کن دستگاه رو بذارش تو کارتن نو

بده به یه عروس خانم که دستش خالیه

بقیه شم چشماتو ببند حرص نخور

کلا اگه از کسی توقع نداشته باشی همیشه حالت بهتره

خدا به زندگی خودت برکت بده

دقیقا باهات موافقم  من معتقدم آدم باید خودشو درنظر بگیره در شان خودش درفتار کنه و   ...

خودت رو از غم رها کن بانو .ب خودت ودسته گل هات برس بشینی غصه ی مادر شوهری رو بخوری ک سالی ی بار نمیبینیش ؟

پلو پز پارس خزر اشتباه نکنم ماله ۲۰ ساله قبله ینی جعبه اش قشنگ نم خورده بود  حالا من همه وسایل ...

خوبه که ۱۵۰۰ دادن برا کادوی بچه ات که عزیزم بیخیال دلخور نشو 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم