2777
2789
عنوان

خونه منفجر قبل از اومدن مادرشوهر+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3840 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای مهمونی با بچه خیلی سخته  خدا قوت 

منم هفته پیش مهمون داشتم بیست نفر یعنی پوستم کنده شد بچه‌ها نمی‌داشتن خونه تمیز بمونه کلا در خال جمع کردن ریخت و پاش بودم تازه واسه من دوتاست شرایط شما سخت تر هم هست

مهمونات اومدن؟چطور گذشت 

تونستی کارهات رو ب موقع انجام بدی؟

در حسرت دیدار پدری ب سر میبرم ک آخرین بار دستش توی دستم بود ولبخند روی لبش خشک شد ومنو تنها گذاشت .از وقتی رفت منم خندیدن رو فراموش کردم میشه برای شادی روحش ی صلوات بفرستی.سپاسگزارم

بچه ها فکر می‌کنید کادو چی برام آوردن 

درکل توقع مادی ازشون ندارم لااقل تو این زمان دیگه ندارم بعد از اون همه نکردنها اون هم ضرر و زیان‌ها   و .... لااقل انتظار داشتم یا یه چیزه معقولی میاوردن یا واقعا اگر دست خالی میومدن بهتر چیزهایی بود که آوردن 

اینارو سر سره درد دل میگم که سبک بشم کلا عادت ندارم اینطور حرفها و به کسی بزنم ولی از نحوه کادوهاشونو بقولی امیدواری کردنهاشون تو این ۱۵ سال کلافه ام

واقعیتش بگم دیگه پوست کلفت شدم اذیت نشدم چون همیشه همین بودن ولی ببینید توروخدا قبح کارشون تا چه حد