2777
2789
عنوان

پزشک قانونی هستم الان چرا زندگیم اینجور شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 111 پست

کاش اگر سر این چیزا که مرتب نیست و.. دعوا را میندازه نمیرفتی سرکار . آخه با دوتا بچه کوچیک و سرکار رفتن والله به نظرم محاله خونه تر و تمیز باشه همیشه 

البته خیلی نمک به حرومی می‌کنه شوهرت این حرف و میگه. یکم صبر کنه بچه هام بزرگ بشن خوب همه چی رو روال میافته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا لعنتش کنه.  اعتیاد داره؟

دست بزن شدید 

از بیمارستان نامه گرفتم چندماه پیش سرمو شکوند میخوام دکتر ببینه الانم لبمو پاره کرد و سینه امو کبود

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
کاش اگر سر این چیزا که مرتب نیست و.. دعوا را میندازه نمیرفتی سرکار . آخه با دوتا بچه کوچیک و سرکار ر ...

اشتباه فهمیدی من خانه دارم اون میاد از سرکار یه وحشی به تمام معناس

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
پزشک قانونی موبایل نمیزارن ببرن داخل

تو سالن هستم دکتر هنوز نیومده

اشتباه فهمیدی من خانه دارم اون میاد از سرکار یه وحشی به تمام معناس

به نظرم که اگه توانشو داری یه وکیل خوب بگیر تا بتوتی عصبی بودن وکتک زدناشو اثبات کنی حداقل حضانت بچه هارو بگیری اون دوتا طفل معصوم میخای بذاری زیر دست همچین پدری؟وای به روزی که یه نامادری هم بیاره بالاسرشون

خدایا مسافر 
سرچی اخه کتک میرنه

همه چی بخدا بینمون حرف عادی نیس میترسم باهاش حرف بزنم همیشه سر همه چی میزنه

فکر کنم قرارع خدا یه آدم بهتر وارد زندگیت کنه

نه یه آدم بهتر نمیخوام بچه هام پیشم بمونن کافیه واسم 

دست بزن شدید  از بیمارستان نامه گرفتم چندماه پیش سرمو شکوند میخوام دکتر ببینه الانم لبمو پاره ...

الهی😢حالا ک اقدام کردی دیگ از راهی ک رفتی برنگرد  بشونش سرجاش.قوی باش ایشالا بهترینا واست اتفاق بیفته 

به دلیل نداشتن بیو شما را به پیام بازرگانی دعوت مینمایم😂🍳
چرا پزشک قانونی .بهت بچه ها رو نمیده که به خاطر بچه هات برگرد اگه راه داره اونا گناهی ندارن

دخترم با هربار زدنم جوری میلزره و جیغ و گریه میکنه که دلم کباب میشه واقعاً میارزه برگردم؟؟؟