2777
2789
عنوان

پزشک قانونی هستم الان چرا زندگیم اینجور شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 111 پست
همه چی بخدا بینمون حرف عادی نیس میترسم باهاش حرف بزنم همیشه سر همه چی میزنه

الان جوونی وای به حال روزای پیری ومیانسالی یه تصمیم قاطع بگیر الان جدا نشی ده بیست سال دیگه با یه اعصاب داغون وجسم وروح مریض بچه های افسرده باید جدابشی واون موقع بچه هاتم شاکین که چرا با همچین موجودی زیر یه سقف بودی ومارو زیر دستش گذاشتی بابا لامصب یدونه خصلت خوبم نداره شوهرت آدم دلش خوش بشه😥😥

خدایا مسافر 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثر دعواها دوطرف مقصرن نمیشه یه طرفه قضاوت کرد باید حرفای اون رو هم شنید 

خانواده ی خودشم تمام حق رو دادن بهم باباش بهم میگه پسرم دیونه اس زورم بهش نمیرسه موقعی بچه هامو ازم گرفتن

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
دخترم با هربار زدنم جوری میلزره و جیغ و گریه میکنه که دلم کباب میشه واقعاً میارزه برگردم؟؟؟

نهههههه اصلا برنگرد اینقدر واسه بچه هات خودتو بدبخت نکن بخدا با این شوهری که تو داری صددرصد بچه هاتم پرخاشگر و عصبی میشن  فکر کنم با این کتکایی که بهت زده بتونی تو دادگاه ثابت کنی که ایشون صلاحیت نگهداری از بچه هارو ندارن حتما وکیل بگیر و جداشو زندگی با این مرد از جهنمم بدتره

براش می‌جنگم و بدستش میارم💕💪🏻
دخترم با هربار زدنم جوری میلزره و جیغ و گریه میکنه که دلم کباب میشه واقعاً میارزه برگردم؟؟؟

من نمیدونم چرا مرد باید زنشو بزنه اخه .آخه زن واسه کتک خوردن آفریده شده 

همه جا رو پر کرده تنبله به خونه نمیرسه لباس نمیشوره لجبازه  از سرکار میام باهام دعوا میکنه&nbs ...

تو هم عین اون باش.تو هم به همه بگو از اخلاقا و رفتارای قشنگش😐🤨مادر شوعرم‌منو اذیت میکنه بعد میگه بذار تو خودمون بمونه....ولی خودشو پیش فکو فامیلاش خوب جلوه میده...منم از فامیلاش شروع کردم.اذیتایی که کرده منو میگم 

الان جوونی وای به حال روزای پیری ومیانسالی یه تصمیم قاطع بگیر الان جدا نشی ده بیست سال دیگه با یه اع ...

دعا کن بچه هامو بده بهم 

خدا از خانواده اش نگذره😔

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
اخه عزیزم بهت نمیده که 

اخه از کجا معلوم. این جور وحشی بودنش و دادگاه ثابت کنه ان شاالله که میدن به مادرشون 

البته شایدم آدمش کردن دست از این کارهاش برداشت 

اسی خوب کرده پاشده رفته دکتر . همین جوری ادامه پیدا کنه می‌کشه بیچاررو

شوهرتون بیماری روانی دارن؟؟

حتماً داره راضی نمیشه دکتر بره 

اخه از کجا معلوم. این جور وحشی بودنش و دادگاه ثابت کنه ان شاالله که میدن به مادرشون  البته شای ...

چندبار با کمربند تا مرز خفگی رفتم نفس آخر ولم کرد بخدا قسم اگه دروغ بگم

حتماً داره راضی نمیشه دکتر بره  

خب دیگه میتونی با یه وکیل خوب به دادگاه ثابت کنی ایشون تعادل روانی نداره و مریض اینطوری بچه هارو صددرصد میدن به تو

براش می‌جنگم و بدستش میارم💕💪🏻
دعا کن بچه هامو بده بهم  خدا از خانواده اش نگذره😔

تو فقط قوی باش ان شالله دادگاه بچه هاتو بهت میده طرف روانیه فقط به خاطر بچه هات برنگرد که مسخره اس بچه ها دوراز همچین پدری بزرگ بشن خیلی به نفعشونه

خدایا مسافر