همه چی بخدا بینمون حرف عادی نیس میترسم باهاش حرف بزنم همیشه سر همه چی میزنه
الان جوونی وای به حال روزای پیری ومیانسالی یه تصمیم قاطع بگیر الان جدا نشی ده بیست سال دیگه با یه اعصاب داغون وجسم وروح مریض بچه های افسرده باید جدابشی واون موقع بچه هاتم شاکین که چرا با همچین موجودی زیر یه سقف بودی ومارو زیر دستش گذاشتی بابا لامصب یدونه خصلت خوبم نداره شوهرت آدم دلش خوش بشه😥😥
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دخترم با هربار زدنم جوری میلزره و جیغ و گریه میکنه که دلم کباب میشه واقعاً میارزه برگردم؟؟؟
نهههههه اصلا برنگرد اینقدر واسه بچه هات خودتو بدبخت نکن بخدا با این شوهری که تو داری صددرصد بچه هاتم پرخاشگر و عصبی میشن فکر کنم با این کتکایی که بهت زده بتونی تو دادگاه ثابت کنی که ایشون صلاحیت نگهداری از بچه هارو ندارن حتما وکیل بگیر و جداشو زندگی با این مرد از جهنمم بدتره
همه جا رو پر کرده تنبله به خونه نمیرسه لباس نمیشوره لجبازه از سرکار میام باهام دعوا میکنه&nbs ...
تو هم عین اون باش.تو هم به همه بگو از اخلاقا و رفتارای قشنگش😐🤨مادر شوعرممنو اذیت میکنه بعد میگه بذار تو خودمون بمونه....ولی خودشو پیش فکو فامیلاش خوب جلوه میده...منم از فامیلاش شروع کردم.اذیتایی که کرده منو میگم