helenaمامان مدیر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 عنوان پزشک قانونی هستم الان چرا زندگیم اینجور شد | مشاهده متن کامل بحث + 1793 بازدید | 111 پست با دوتا بچه که نمیدونم بهم میده یا ازم میگیره تو مراحل طلاقم چرا من زندگیم اینجوری شد چرا هیچوقت قدر ندونست چرا زندگی آرومو نخواست خسته امآبرومو همه جا برد نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم.......... 1402/02/04 | 16:45 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰۶ عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 982 نامه گرفتیم پدرم باید ببره پاسگاه ضمیمه ی شکایت بکنه چون کارت ملی و شناسنامه ام دست نامرده نم ... اره کارت ملی باید باید باشه آلان همه چی رو کردن ثنا و الکترونیکی هس کوتاه نیودمده
helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 اره کارت ملی باید باید باشه آلان همه چی رو کردن ثنا و الکترونیکی هس کوتاه نیودمده فامیلاشو فرستاد که برگردم ولی من دیگه بریدم تا کی ذلت بکشم مردی که دست رو مادرش بلند میکنه به من غریبه رحم میکنه؟ نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
۰۶ عضویت: 1401/09/13 تعداد پست: 982 فامیلاشو فرستاد که برگردم ولی من دیگه بریدم تا کی ذلت بکشم مردی که دست رو مادرش بلند میکنه به ... یآ ابوالفضل .ازش تعهد بگیر و بترسونش
helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 یآ ابوالفضل .ازش تعهد بگیر و بترسونش فایده نداره از اون عوضیای روزگاره هم صحبت بشی باهاش میگی خوشبحال زنش ولی نمیدونی چه گرگ صفته نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
ماهترین عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 7130 پزشک قانونی تایید کرد و نامه داد باید ضمیمه پرونده بکنیم تو پاسگاه کارت ملی و شناسنامه ام دست ... سلام عزیزم ی سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنیتو یکی از تایپک گفته بودین خواهرتون قرص گین اپ خوردن چاق شدن برگشت و عوارض نداشت گلم؟من خیلیی لاغزم ۴۲ کیلوام چاق نمیشم میخوام بگيرم ولی میگن برگشت داره
helenaمامان مدیر استارتر عضویت: 1399/10/07 تعداد پست: 4520 سلام عزیزم ی سوال داشتم ممنون میشم کمکم کنی تو یکی از تایپک گفته بودین خواهرتون قرص گین اپ خوردن چا ... گین آپ اصل اگه گیرت بیاد اصلاً برگشت نداره ولی اگه فیک باشه آره امکان برگشتش هست نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بندهی من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریکترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
ماهترین عضویت: 1402/07/15 تعداد پست: 7130 گین آپ اصل اگه گیرت بیاد اصلاً برگشت نداره ولی اگه فیک باشه آره امکان برگشتش هست مرسی عزیزم الان ۲۰ روزه دارم گین اپ میخورم چاق شدم خداکنه برگشتنداشته باشه