2777
2789
عنوان

بدبخت ترین زن عوضی ترین شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 57 پست
بچه ها توروخدا یه چیزی بگین دارم دق میکنم میخوام برم بزنمش جبران کنم اصلا چرا سکوت کردددددممممممم

کارای از روی عصبانیت نکن، ببخشیدا ولی بی فکر کار کنی انگار داری کولی بازی در میاری

متین باش و عاقل 

تو که رفتی بالاخره  حالا درست و غلط بماند دیگه حالا هی هم نزن این وضعیت بد را بذار یکم آروم بشید هردوتاتون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها توروخدا یه چیزی بگین دارم دق میکنم میخوام برم بزنمش جبران کنم اصلا چرا سکوت کردددددممممممم

عزیزم من تاپیک اول و خوندم اصلا انتظار چنین برخوردی لز همسرت نداشتم شکه شدم اصلا وقتی این تاپیکت رو خوندم

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 
چرا انقدر با خودش حرف میزنهههههههه؟؟؟؟

شوهرت؟ چی میگه

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

صداش میاد داره میگه هرچی با زن راه بیای پروتر میشه تازه دارم میفهمم چرا مردا از اول اخم میکنن حساب کار دست طرف بیاد شما خصلتتون همینه نمک نشناسین خونه باباتم بودی اینهمه ادا داشتی  چشهههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟فایده نداره پررو برنگشتم بدونین کشته منو من رفتم جوابشو بدم

اخه با خودم گفتم اون گوتاه بیاد چرا من باید کوتاه بیام

این حرفا چیه 

مگه مسابقه طناب کشی که کشمکش میکنید

اگر میتونی از چیزی یا برنامه ای بگذری بگذر اگر نمیتونی با حرف ، با مشورت با دیگران و غیره راهکارتو عوض کن تا به چیزی که میخوای برسی، یه دورهمی چیزی نیست که آدم بخواد اوقات خودش و روابطش با همسرش را تیره و تار کنه

صداش میاد داره میگه هرچی با زن راه بیای پروتر میشه تازه دارم میفهمم چرا مردا از اول اخم میکنن حساب ک ...

دآره غر غر میکنه ولش کن محل نده

صداش میاد داره میگه هرچی با زن راه بیای پروتر میشه تازه دارم میفهمم چرا مردا از اول اخم میکنن حساب ک ...

بدو برو ، جا نمونی؟ مسابقه ست انگار

بعد فردا بیا تاپیک بزن حالا قهر کردم اومدم خونه بابام چیکار کنم بیاد دنبالم😁

سر ی بیرون رفتن چه دعوایی شد پوووف

رفتم بیرون گفتم چیه صداتو انداختی رو سرت گفت چار دیواری اختیاری خونه خودمه فضولیش به تو نیومده گفتم خونه مال توعه سرم که مال خودمه داد میزنی هعی سرمو بردی گفتش به درک قدر ارزن مهم نیست مهم نیست چون مهم نیستم برات گفتم هم زدی هم طلبکاری گفت خوب کردم زنمی اختیارتو دارم بازم میزنم گفتم غلط اضافه نکن اومد جلو دستشو برد بالا گفت حیف دستی که به تو بخوره نمک نشناس و زد از خونه بیرون منم گفتم بری نگردی گفت گه بخورم پامو بزارم تو این خراب شده

دنبال بهونه بود که خداروشکر پیدا کرد    

تو دعوا که حلوا پخش نمیکنن عزیزم الان عصبیه