2777
2789
عنوان

بدبخت ترین زن عوضی ترین شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 57 پست
تاپیک قبلیم رو یه لحظه نگاه کن همون صفحه اول کوتاهه

میدونی چون همون موقع رفتی درو بستی بهش برخورده دیگه برگشتت هم فایده نداشته

این کارشم بد بود ازینم پشیمون میشه تا صبح اگه خوابید من اسممو عوض میکنم

(متن تاپیک قبلی فک کنم از دره ناراحت شد به درک )سلام نمیدونم کسی بیداره یا نه اما شدیدا کمک خانومای با تجربه سایت رو میخوام آقا من و شوهرم هفته پیش زدیم تیپ و تاپ هم یعنی گفتم بریم بیرون بچه ها عموهام (متاهلن)دارن میرن گفت من کار دارم نمیشه گفتم همش کار داری زندگی رو زهر کردی مثل پیرمردایی اونم گفت تو پر توقعی میخوای هروقت یه چیزی میگی بگم چشم گفتم نه ولی یکم حرف منم باید مهم باشه یا نه و دعوا بالا گرفت منم گفتم اصلا تو به کارت برس منم خودم میرم چلاق نیستم که و رفتم از اونروز باهم حرف نزدیم غذا درست کردم سفره چیدم خودم رفتم اتاق خوردم اونم شبا تو اتاق کارش میخوابید حالا امشب بعد یه هفته اقا چراغ سبز نشون دادن اومد گفت چیشد خوش گذشت خانوم ؟گفتم اخه بد نبود و رفتم اتاق شلکی درو بستم اونم برقا خاموش کرد رفت یعنی الان باید برم سراغش یا ولش کنم بخوابه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی فک کنم زورش اومده که اومده باهات حرف زده تو پاشدی رفتی تو اتاق درو بستی بهش برخورده بخاطر همین اینجوری رفتار کرده باهات

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

عزیزم بنظرت بیرون رفتن با کسایی ک الان حتی نمیدونن تو توی چ وضعیتی هستی و چقد داری اذیت میشی ارزششو داشت؟؟

گاهی باید از بعضی از خواسته هامون بگذریم و کوتاه بیایم ک زندگیمونو حفظ کنیم

اسی فک کنم زورش اومده که اومده باهات حرف زده تو پاشدی رفتی تو اتاق درو بستی بهش برخورده بخاطر همین ا ...

چون ی هفته قهر بودین میخواست بزن روز اول زده بود 

فک کنم بهش برخورده 

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 
مقصر بودی ب نظرم عزیزم ، ولی نباید میزد زیر گوشت ، میشد با صحبت حلش کرد،  ب نظرم هیچ کدوم از ا ...

اون کارشو کنسل میکرد اگه دفعه اولش بود نمیرفتم ولی اکثر اوقات یهو نشسته تو خونه میگی بریم بیرون هرچی کار از بدو تولد نکرده یادش میاد که باید انجام بده 

اخه گفتم نرمم فک میکنه خیلی محتاجشم

نه ربطی نداره،ول کن بعضیا،فک میکنن زندگی میدون جنگه،گاهی باید کنار اومد،حتی پدر یا مادر گاهی ممکنه نه بگن،باید کم کم زندگی ساخت،با لجبازی فقط بدتر میشه،یه هفته قهر،بحث کتک و...برای یه بیرون...همینو میتونسی با یه دلبری خرش کنی،یا اگ واقعا کار یا اصلا حسش نداشت بعشقش بی خیال شی،زبون نرم جواب گو تره

میخوام پاشم حرصمو سر وسیله ها خالی کنم ولی میدونم صبح خودم باید جمع کنم اه چرا این شکلیه زندگی شوهر ...

ربطی نداره به ارباب و این حرفا

تو هم اگر اون میخواست جایی بره که تو به هردلیلی نمیخواستی بره و اون درنهایت میرفت مطمئن باش ناراحت بودی دیگه

حالا توی دعوا هم نقل و نبات پخش نمیکنن ولی دست کم یه روز دست نگهدار و هیییچ کاری نکن نه عصبانیت نشون بده نه دعوا نه منت کشی ، ببین اون چه رفتاری بروز میده بعد تصمیم بگیر