2777
2789
عنوان

بدبخت ترین زن عوضی ترین شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1913 بازدید | 57 پست
رفتم بیرون گفتم چیه صداتو انداختی رو سرت گفت چار دیواری اختیاری خونه خودمه فضولیش به تو نیومده گفتم ...

عزیزم اون چون تو بدون اون رفتی بیرون احساس کرده براش ارزش قائل نیستی بخاطر همین ناراحت و دلخوره باید وقتی گفت مهم نیستن برات در جوابش میگفتی که دلت میخواسته باهم برین بیرون و از خونه بودن خسته شده بودی 

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 
دنبال بهونه بود که خداروشکر پیدا کرد    

همسرت احساس بی ارزشی و مهم تر از همه اینکه برای تو مهم نیست بهش دست داده

میشه برای شفای پدرم و مادرم و سلامتیشون دعا کنین لطفا  برای سلامتی و خوش قدمی نی نی توراهیم هم دعا کنین برام دعا کنین زندگی خودم و خانوادم به آرامش برسه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق نداشت کتک بزنه ولی شما هم تا حدودی مقصری.حالا اون فامیلا کجان که ببینن شما کتک خوردی؟اگه اونا بودن به خاطر شما همچین کاری میکردن؟زندگی مشترک اسمش روشه باید تو همه چی سعی کنین باهم کنار بیاین.خودخواهی و لجبازی برای زندگی مشترک سمه.تاپیک یکی مونده به آخرمو خواستین بخونین.در مورد سیاست های همسرداریه

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤
حق نداشت کتک بزنه ولی شما هم تا حدودی مقصری.حالا اون فامیلا کجان که ببینن شما کتک خوردی؟اگه اونا بود ...

چرا فکر میکنی بخاطر اون فامیلا رفته ؟؟؟ شاید خودش دلش خواسته بره حال و هواش عوض بشه؟؟ چرا همیشه حق رو ب مرد میدیم و زن رو مقصر ؟؟؟ زندگی مشترک اون چیزی نیست که شما معنا میکنید چ اشکالی داره یبار مرد از خودگذشتگی کنه و اجازه بده همسرش بره؟؟ دنیا ب اخر نمیرسه.  خانومه اشتباه کرد؟؟ مشکلی نیست شوهر با سیاست خودش اشتباه همسرش رو گوشزد کنه . ما همش ب خانوما راه و روش زندگی کردن رو یاد میدیم ولی ب شوهر نه .

چرا فکر میکنی بخاطر اون فامیلا رفته ؟؟؟ شاید خودش دلش خواسته بره حال و هواش عوض بشه؟؟ چرا همیشه حق ر ...

من تو زندگی استارتر نیستم و تمام ابعاد زندگیشو نمیدونم پس فقط میتونم راهکار بدم.الان من بگم شوهرت مقصره اتفاق خاصی میفته؟معلومه که نه.در ضمن مخاطب الان من استارتره من شوهرشو از کجا پیدا کنم که بهش راهکار بدم.من که حرف بدی نزدم فقط گفتم تاپیکمو بخون دوست داشت میخونه دلش هم نخواست نمیخونه⚘🤝

دروغه که همه مردا خائنن.دروغه که همه دهه هشتادی ها هیولان.دروغه که همه دختر پسرای مجردتو زندگیشون رابطه نامشروع داشتن.دروغه که همه مردم بی دین شدندروغه که....لطفا این کلمه همه رو از صحبتامون حذف کنیم چون یه تهمت بزرگه که به اکثریت جامعه وارد میکنیم.باور کنیم پشت بعضی از این کاربری ها دشمنامون نشستن کسایی که میخوان قبح یه سری از کارهای حرام بریزه.کسایی که دوست دارن خودتحقیری تو وجودمون نهادینه بشه.کسایی که دوست دارن ناامید و افسرده بشیم.کسایی که هرزگی رو تایید میکنن. کسایی که دوست ندارن ماها پیشرفت علمی و هنری داشته باشیم.کسایی که دوست ندارن خانواده ایرانی شاد باشه. کسایی که دوست دارن ذهنمون پر بشه از فکرهای پوچی مثل خیانت،دوستی دختر و پسر،طلاق،رابطه نامشروع،خوردن حرام،توجه به ظاهر در حدی که باطن و شرافتمونو فراموش کنیم.به آدم هااعتماد کنیدولی نه تو مجازی😉تاپیک سیاست رفتار با همسر رو حتما بخونین توی بهبود رابطتون کمکتون میکنه❤