2777
2789
عنوان

دلم میخواد خو ، د زن،ی کنم 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 80 پست
حرفات کاملا درسته ✨🌺  ولی منه بدبخت چی از این زندگی دیدم که بخوام ادامه اش بدم ها   &nbs ...

فک کن رفتی پرت کردی نمردی قطع نخاع شدی بعدش چی؟؟کی میخواد لگن زیرت بزاره و دلسوزت بشه شوهرت؟؟؟

بسه دختر بخودت بیا تا خدا نخواد تو همه رگای بدنتم بزنی نمیمیری پس صبر کن هممون یروز میمیریم صبر کن بزار وقتش بشه.ب چیزای دیگه فک کن بزار شوهر گاوت برا خودش چرت بگه چرت بشنوه همیشه با شروع شدن یه مشکل تو زندگیت ب فکر خودکشی نیفت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه شرایطش رو داری برو مشاوره تا آروم بشی

فکر خوبیه 

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
فک کن رفتی پرت کردی نمردی قطع نخاع شدی بعدش چی؟؟کی میخواد لگن زیرت بزاره و دلسوزت بشه شوهرت؟؟؟ بسه ...

باورت میشه تو تنها کسی هستی که بعد اینکه فهمید با خودم این کارو کردم عوض سرکوفت زدن سعی داره آرومم کنه یا منو امیدوارم کنه همه یا بهم میخندن یا بهم سرکوفت میزنن اصلا ازم نمیپرسن دردت چیه دختر چرا این کارو میکنی چه مشکلی داری 

کاش درو بری هام یکم درک داشتن 🥺

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
وااای باید بری روانپزشک عزیزم

دیوونه ام آره 🙂 

بعضی ها میگن ولی باور کنید من دیوونه نیستم منم دلیل دارم 

🥲😂💔 چن سالته؟

۱۷

نزن خوب نیست بعدا پشیمون میشی فکرش رو نکن

بعضی وقتا با دیدن خطای روی دستم پشیمون میشم ولی باز یکم که فشار بهم وارد میشه دوباره هوس میکنم آخه آرومم می‌کنه 😓