2777
2789
عنوان

دلم میخواد خو ، د زن،ی کنم 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 80 پست

همین که الان این کار رو نکردی خیلی پیشرفت خوبیه و بدون باز هم میتونی جلو خودت رو بگیری 

اگر جای زخم هات قرمز هستند کرم ترمیم کننده میتونه کمکت کنه 

فکر کنم لیزر هم واسه زخم های قدیمی خوب باشه 

بخدا همه ما این تجربه ها رو داشتیم خود من وقتی قاطی میکنم واقعا داغون میشم اما یه روانشناس بهم گفت ب ...

نمیدونم 😔😔

جای زخمای روی دستم اذیتم میکنن مچ بند میزنم که دیده نشن ولی آخه تا کی تا کی از همه مخفی نگهشون دارم دلم میخواد تیغو بکشم روی شاه رگمو تمام ولی جرعتم در اون حد نشده 

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو خط رو روی شوهرت بنداز که به این روز انداختت آسیب نزن به دستات که چی بشه جز اینکه بعدا به چشم یه ...

هیچی چی میخواد بگه 

جلوی خودش رگ زدم جلوی خودش با ضربان قلبم خون ازم فواره میزد ولی اون فقط منو برد بیمارستان و بعد هم برد خونه مامانم 😏 

بعدش می‌گفت که حالش خیلی بد بوده و این حرفا دیگه چه با درد من میخورد دل سوزیش 😓

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
همین که الان این کار رو نکردی خیلی پیشرفت خوبیه و بدون باز هم میتونی جلو خودت رو بگیری  اگر جا ...

جای زخمش بزرگه یعنی با این چیزا ترمیم میشه ؟٫- 

جای ۲۰تا بخیه اس

نمیدونم 😔😔 جای زخمای روی دستم اذیتم میکنن مچ بند میزنم که دیده نشن ولی آخه تا کی تا کی از همه مخف ...

فداتسم حالا که اذیتت میکنن حالا که دوسشون نداری بیشترشون نکن روی اوناهم میتونی تتو بزنی مثلا کمتر دیده بشه.خشمتو خالی کن اما نه با اسیب به خودت.اینا اینقدر بر علیهت استفاده میشه.من یه تجربه خودکشی دارم باشوهرم ب مشکل خوردم از پاسگاه تا دادگاه جلوی همه گفت این دیوونست این خودکشی کرده از همون روز ب خودم گفتم محاله دیگه ب خودم آسیبی بزنم همین الان پاشو یه مداد بردار یه دفتر بزار جلوت هیچ چیز خاصی ننویس فقط خط خطی کن سیاه کن کم کم مغزت شروع میکنه ب نوشتن وقتی هر چی تو ذهنته بیاری رو کاغذ بعدش ارومی تخلیه شدی

فداتسم حالا که اذیتت میکنن حالا که دوسشون نداری بیشترشون نکن روی اوناهم میتونی تتو بزنی مثلا کمتر دی ...

باورت میشه بهم انگ خیانت زد بهم میگفت تو با به پسر رفتی بیرون به خدا به قرآن من تو عمرم با یه پسر غریبه بیرون نرفتم اون لحظه دیگه نمیدونستم دارم چیکار میکنم حرفش خیلی سنگین بود برام برای کاری که نکرده بودم داشتم محاکمه میشدم من فقط از خونه خودمون تا جای خونه یکی از اقواممون رو تنها با تاکسی رفتم همین بخدا ولی اون نفهم تر از این حرفا بود الانم موندم با این زخم بزرگ و بقیه زخمای کوچکی که روی دستو بدنم دارم چیکار کنم 😓😖😖😖

میتونی از داروخونه یا عطاری یا کلینیک های زیبایی و... بپرسی بهتر میتونن راهنمایی ت کنن 

ممنون 🙏💖✨

باورت میشه بهم انگ خیانت زد بهم میگفت تو با به پسر رفتی بیرون به خدا به قرآن من تو عمرم با یه پسر غر ...

بهت گفتی رفتی بگو اگه تو فک میکنی رفتم و ایقد بهم بی اعتمادی هر جور راحتی.نباید بابت همچین حرفی اینقد خودخوری کنی تو اولین زنی نیستی شوهرش بهش تهمت خیانت میزنه اخری هم نیستی.خودمن شوهرم همیشه تو دعوا میگه ماه پشت ابر نمیمونه میگم منظورت میگه این گوشی دست گرفتنت یه دلیلی داره منم فقط ب این حرفش میخندم.چون طلا که پاکه چه منتش ب خاکه بزار اون تو دعوا هر گهی میخواد بخوره به خاطر حرف چرت بخودت آسیب نزن که همین ادم برگرده بهت بگه این دیوونست این عقل نداره من برا بچم مادر دیوونه نمیخوام.تک تک این زخما بر علیهته بیشترشون نکن.

وقتی زندگیت اینجوریه اینقدر عذاب میکشی چرا جدا نمیشی 

چون از اول عمرم که چشمم رو باز کردم بدبختی دیدم یه پدر عصبی دست بزن دار که هروقت عشقش میکشید ما یا مادرمو با کمربند سیاهو کبود میکرد پدرم به ازدواجم راضی نبود مادرم منو داد به این مرد الان اگه برگردم صددرصد مامانم ین روز خوش هم نمی‌بینه بعدم برگردم که چی بشه شوهرم هرچقدر هم بد باشه به بدیه درم نمیشه اصلا به بدیه پدر من تو دنیا پیدا نمیشه

من که تباه شدم اینم روش

چون از اول عمرم که چشمم رو باز کردم بدبختی دیدم یه پدر عصبی دست بزن دار که هروقت عشقش میکشید ما یا م ...

اشتباه نکن بنظرم هر چقدره بد باشه خونه پدرت بهتره حداقل اونجا کسی نیست بهت تهمت بزنه یا باعث بشه خودزنی کنی

بهت گفتی رفتی بگو اگه تو فک میکنی رفتم و ایقد بهم بی اعتمادی هر جور راحتی.نباید بابت همچین حرفی اینق ...

حرفات کاملا درسته ✨🌺 

ولی منه بدبخت چی از این زندگی دیدم که بخوام ادامه اش بدم ها    دلم میخواد برم روی یه ساختمون حداقل ۲۰ طبقه خودمو بندازم پایین و هزار تیکه بشم بلکه آروم بشم 

خسته ام دلم یه خواب طولانی میخواد 😔 خوابی که دیگه ازش بیدار نشم 

اشتباه نکن بنظرم هر چقدره بد باشه خونه پدرت بهتره حداقل اونجا کسی نیست بهت تهمت بزنه یا باعث بشه خود ...

چرا هست یه همچین پدری می‌تونه دلیل اصلی من برای خودزنی و خودکشی باشه