من جزوه هاشونو دارم باید بنویسی ننویستی یاد نمیگیری البته من پارسال کلاسارو ثبت نام کردم ولی ندیدم امسال دارم همون فیلمای پارسال رو که پولشونو دادم نگاه میکنم هر سوالی استاد میخواد حل کنه نگهش دار اول خودت حل کن دیدی نمیتونی پلی کن ببین استاده میگه چکار کنی همش باید دس به قلم باشی مگر نه یاد نمیگیری اتفاقا افلاین دیدن و فیلم دیدن خیلی بهتره تا سر کلاسش به صورت انلاین باشی چون اونجا نمیتونی نگه داری فیلمو اصن نمیفهمی چی به چیه یا باید فقط گوش بدی یا فقط بنویسی بعد اینا رو باید باز مرور کنی البته من دوستم نمینوشت
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دوست من برای مرور از رو همون لپتاپ نگا میکرد یمی پی دی اف رو باز میکرد بعد سوالارو رو ی کاغذ بیکاره حل میکرد بعدش میدید درست حل کرده یا نه اگه غلط بود از رو پی دی افی که مال همون جلسه هست که همیشه میزارن همراه فیلمه نگا میکرد درستشو که خیلی اذیت کننده هست باید همیشه پی دی اف ها رو نگه داری ی جایی دهن ادم سرویس میشه مرورم ی بار وقتیه میخوای تست بزنی ی بار وقتیه که قبل ازمونه ی بارم البته توی دی ماه هست نمیدونم که ازمونا میان از اول تا جایی ازمون گرفتن دوباره ازمون میگیرم که بیشتر همه این فورچه دارن هر چی عقب مونده بودن خودشونو میرسونن ی بارم توی اسفند و فروردینه که باید مرور کنی ازمون بزنی و سوالای کنکور رو حل کنی که بیشتریا میرن سر کلاسای نکته و تست و جزوشونو هم تا حدودی مرور میکنن اگه هم بخوای توی دفتر بنویسی کلاستوره چیه اونو بگیر که بتونی بهش برگه اضافه کنی هر درسم جدا کن
ی کلاسور یا کلاستور دیگم باید بگیری که الان میگم برای چی
تو وقتی تست میزنی ی سریا رو اشتباه میزنی و ی سریاشونم نکته مهمی دارن اونا رو علامت دار میکنی دوباره قبل ازمونی که دارن حلشون میکنی اگه بازم اشتباه حل کردی یا حس کردی بازم نکته مهم دارن اونو حالا یا خود تستو که خیلی تایم میبره یا ادرس تست رو مینویسی تو کلاستور که حالا برای هر درس ی بخش جدا بزار بعد ثقتی ازمون میدی و تحلیل ازمون میکنی اونایی که باز حس میکنی نکته جدیدی دارن و مهمن رو توی همون کلاستور بنویس توی بازه جمع بندی مرور کنی این تستا رو و اینکه برای زیستم سعی کن تا جایی میتونی نکاتو توی کتاب بنویس نکته چرت و پرتم خر چی دستت اومد ننویس خواهشا
خیلی طول نمیکشه مثلا یه فیلم چهار ساعته روچقدر طول میکشه ؟ همه چیز رو مینویسید ؟
فیلمی که چهار ساعته تو اگه با سرعت دو برابر یا یک و نیم برابر نگا کنی کمتر تایم میگیره هر وقتم میخوای متوقف میکنی مینویسی معمولا همون تایم فیلم وقت مییگره ینی ی فیلمی چهار ساعته همون تایم ازت وقت میکیره هم دیدن هم نوشتنش