2777
2789
عنوان

چرا پسری که دوس دارمو پیدا نمیکنم

107 بازدید | 12 پست

من خیلی سخت پسندم درصد خاصی از پسرا به دلم میشینن اونم فعلا آشنا نشده ممکنه بعد آشنایی از طرز فکر و اخلاقشون بدم بیاد و نخوام باشم باهاشون 

تو کل زندگیم از دو سه نفر دورادور خوشم اومده که اونا هم بعدا فهمیدم یکیشون پارتنر داره و دیگه خوشم نیومد

اون دوتای دیگه هم با اینکه نگاه میکردن و جوری رفتار میکردن انگار ازم خوششون میاد جلو نیومدن 

دلم دوس داشته شدن می خواد اما نه با هر کسی

چجوری اون شخص دلخواهمو هم پیدا کنم هم جذب 

تازه طرف تو رابطه هم نباشه و مجردم باشه

😫😫😫😫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این فکرا به نظرم مال بیست سال پیشه ،اگه از کسی خوشت میاد بدون ترس بهش بگو یا نخ بده حداقل.چندسالته؟

نخ دادن اوکیه ولی اینکه بره مستقیم بگه اصلاً ایرانیا جنبشو ندارن هر کی گفته پشیمون شده

کاربری دست دو نفره خودم و دوستم تاپیکای قفل شده مال دوستمه 

تو جقدر منی 🙃.. منم خیلی سخت گیرم آخرم لااشی در میان اونایی که خوشم میاد از ی پسره خیلی خوشم اومده بود خیلی به دلم نشسته بود ی هفته بیشتر نبود باهم حرف میزدیم حرفای جنسی زد باهاش بهم زدم همین الان :) 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
این فکرا به نظرم مال بیست سال پیشه ،اگه از کسی خوشت میاد بدون ترس بهش بگو یا نخ بده حداقل.چندسالته؟

۲۱

من از اینکه خودم برم جلو بدم میاد

یعنی اصلا شخصیتم این شکلی نیست

با نخ دادن موافقم ولی خب تو اون شرایط استرس میگیرم و جور دیگه رفتار میکنم

ولی در کل این دو طرف اگه می خواستن میتونستن بیان جلو و نیومدن

و کلا نمیدونم چطوری میتونم نخ بدم و همچنان با وقار باشم و یکیو جذب کنم 

تا حالا پسرایی که ازشون خوشم اومده هیچ کدوم جلو نیومدن

برعکس کلی پسر جلو اومدن که من اصلا ازشون خوشم نمیاد

تو جقدر منی 🙃.. منم خیلی سخت گیرم آخرم لااشی در میان اونایی که خوشم میاد از ی پسره خیلی خوشم اومده ...

چه حس بدی واقعا،همون بهتر که تو یه هفته متوجه شدی و ولش کردی

همچین آدمایی بی ارزشن 

کاش بشه آدم اونی که خودش می خواد به صلاحشه بیاد تو زندگیش

چه حس بدی واقعا،همون بهتر که تو یه هفته متوجه شدی و ولش کردیهمچین آدمایی بی ارزشن کاش بشه آدم اونی ک ...

دقیقا.. اره واقعا حس بدیه انگار که مثلا تو ی هرزه بودی که همچین درخواستی داشته 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️