2777
2789
عنوان

دلم میخواد خو ، د زن،ی کنم 😖

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 80 پست
حقت زندگیه امید وارم به حقت برسی کم کم خودت سعی کن دوای مشکلاتت رو پیدا کنی و حلشون کنی زندگی یه بخش ...

کاش میزاشتن درس بخونم اینطوری شاید راحت تر کنار میومدم 😔

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
کاش میزاشتن درس بخونم اینطوری شاید راحت تر کنار میومدم 😔

اگه دوست داری خیلی ام خوبه بخون مدرک بگیری که بعدا دستت برای زندگیت باز تر باشه درست برنامه بریز هر وظیفه و کاری داری انجام بدی کنارش درست هم بخونی کسی نمیتونه بهت بگه نباید درس بخونی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه دوست داری خیلی ام خوبه بخون مدرک بگیری که بعدا دستت برای زندگیت باز تر باشه درست برنامه بریز هر ...

تاپیک آخرمو بخون میفهمی که واقعا باید بمیرم 😔 

حتی نذاشت درس بخونم 

و خدایی که به تنهایی کافیست........🖤💔 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

وای تو چقد منی منم قبلنا  رودستام تیغ کشیدم یکم ردش مونده خجالت میکشم برم جایی عروسی چیزی ولی دست خودم نیست از بس بدبختم باز گرایش دارم به خود زنی 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
وای تو چقد منی منم قبلنا  رودستام تیغ کشیدم یکم ردش مونده خجالت میکشم برم جایی عروسی چیزی ولی د ...

من یه بار خودکشی کردم خیلی عمیق زدم جای اون خیلی اذیتم می‌کنه مچ بند میزنم که دیده نشه ولی خب تا کی 😔 

با اینکه رد دستام خیلی اذیتم می‌کنه ولی بازم دلم میخواد همش انجامش بدم آخه آرومم می‌کنه 😓😖

من یه بار خودکشی کردم خیلی عمیق زدم جای اون خیلی اذیتم می‌کنه مچ بند میزنم که دیده نشه ولی خب تا کی ...

منم فک کنم ما ها روانی شدیم 🥲

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍