2777
2789

ک دل ما سینگلا بسوزه خواهر😂؟

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چی سفارش داد برات؟

مردشکمو اینجا خودشو نشون میده😂😂

یاسمنم، تاچندوقت پیش دوست متاهلمم اینجا بودوسوالاشو مطرح میکرد دیدم زیادی گارد گرفتین نسبت به دوکاربری ها عذرشوخواستم😁یه شب تمام وجودمو تافرودگاه رسوندم  تابره دنبال خوشبختیش و حالا دوساله سلول به سلول بدنم از دلتنگی دردمیکنه💔برادرم💔در کل خیلی خسته ام ولی میخندم🌱🥹درمورد عمل های زیبایی سوالی بود خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🌹

خاک عالم نه بخدا😭😂🤍

اره دیگه اره دیگههه پز زیر پوستی بود😂😂

کجا رفتین دیت برا ایده میپرسم😂😭پایدار باشینن🩷

حالا دیروز رو نمیگم😂🤦🏻‍♀️

ولی شهربازی و سینما خیلییی خوش میگذره

پاساژ یا مال هم باحاله

من خودم زیاد اهل اینجور جاها نیستم ولی جنگل و دریا برای پیک نیک خوبه 

دور دور با ماشین و موتور هم خوش میگذره خیلی

ممنون همچنیننن

شما هم مث آترینا بفکر درس خوندن باشید نه دوس پسر...

نمونه یه مادر:😂

از کجا معلوم آترینا دوست پسر نداشت حالا؟

فعلا من جواب کنکورم اومده بدم نبود تا ببینیم چی میشه🦦

حالا دیروز رو نمیگم😂🤦🏻‍♀️ ولی شهربازی و سینما خیلییی خوش میگذرهپاساژ یا مال هم باحالهمن خودم زیاد ...

من تا حالا دیت نرفتم 

بار اول چجوریه ؟ دارم با یکی آشنا میشم میگ بریم بیرون و اینا

من همش میگم نه خجالت میکشم میگه باشه نمیخوام اذیتت کنم هروقت خودت میخوای بگو

من همش میترسم اون روز گلوم درد نگیره بو بده

نمیدونم سوتی ندم

نگه زشتم 

و فکرای اینجوری😭

غذا خوردنم جلوش سخته چی بخورم و ایناااا

نه بخدا😂

الان من ب کی بگم بیا بریم دیت الان من چ گلی به سرم بگیرم؟خب اینو تو گوشیت یادداشت میکردی جغله 😠