2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه عکسای عروسیمونو گرفته بودیم بعد شوهرم همش عکسای ابجیاشو بوس میکرد یا فیلم عروسیمونو میدید میگفت چقد ابجیم باربیه 

با اینکه منم خوشگل و خوش اندام بودم حتی شاید ازونا بیشتر

خیلی حس بدی میگرفتم هنوز بعد ده سال ناراحتم🥲

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪

شوهر من بین خواسته من و خانواده که سهله بین خواسته عمه و عمو هم اونا ارجحن

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
سعی میکنم ناراحت نشم چون منم اگر برادر و شوهرم بخام انتخاب کنم طبیعتا داداشم انتخاب میکنم🤣🤣

نه من همیشه همسرو بچه هام و شرایط زندگیم اولویت بوده

اما جدیدا میخوام مثل خودش بشم و این کمبود محبتو جبران کنم

چقدر بده😔 آدم حس میکنه دوست داشتنی نیست

دقیقا 

من بچه دارم اگه نداشتم خیلی وقت پیش رفته بودم خونه پدرم 

قسم خوردم یه روز رو پاهای خودم وایسم مهریمم ببخشم و فقط برم 

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
تازه عکسای عروسیمونو گرفته بودیم بعد شوهرم همش عکسای ابجیاشو بوس میکرد یا فیلم عروسیمونو میدید میگفت ...

شاید گفتنش درست نباشه ولی اوایل ازدواج شوهرمنم میگفت تو خواهر خیلی خوبی هستی تا یه زن خیلی خوب.رفتار منم یه چیزی شبیه رفتار شوهر شما بود.الان میفهمم چقد اذیت شده  

شاید گفتنش درست نباشه ولی اوایل ازدواج شوهرمنم میگفت تو خواهر خیلی خوبی هستی تا یه زن خیلی خوب.رفتار ...

افتضاحهههه

جالبه من تو مجردی یه دوست دانشگاه داشتم اینطوری بود وای ازش متنفر بودم ... شب امتحان فکر کارا خواهرش بود 

حالا شوهر خودم اینطوریه

دقیقا  من بچه دارم اگه نداشتم خیلی وقت پیش رفته بودم خونه پدرم  قسم خوردم یه روز رو پاها ...

منم ۴ تا بچه دارم!

فقط باید بسوزمو بسازم بزرگ بشن

چطوریشو نمیدونم