2777
2789
خودش باعث میشه بین شما وخواهرش دلخوری پیش بیاد.این اصلا خوب نیست

نه اتفاقا باهاشون خوبم چون واقعا مهربونن مثلا پارسال مسافرت بودیم مادرشوهرم هی تیکه مینداخت خواهرشوهرم اومد ازم عذرخواهی کرد جای مامانش اخرم دعواشون شد بخاطر دفاع از من

ولی خب هممون زنیم دیگه از توجه زیادی شوهرمون به کسی جز خودمون ناراحت میشیم

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
آره..  همونایی که بخاطرشون انقدرررر منو ناراحت کرد وقتی کرونا گرفت یکنفر نیومد براش یه کاری بکن ...

دقیقا شوهر منم کرونا گرفت زنگ زد داداشش براش سوپ بخره اصلا اهمیت نداد خودم با شکم ۸ ماه حامله رفتم سوپ خریدم

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه شوهر من رو منم خیلی حساسه روز زایمان من غش کرده بود از نگرانی😆وقتی منو بیهوش اوردن بیرون ولی رو ...

کلا قضیه شما خدا رو شکر فرق داره😃

من پر از کمبود توجه ام...  یا به ضرب و زور و غر و لند توجه کردن... که اونم در واقع باج بود میداد که بتونه بره برا خانوادش کاری بکنه

نه اتفاقا باهاشون خوبم چون واقعا مهربونن مثلا پارسال مسافرت بودیم مادرشوهرم هی تیکه مینداخت خواهرشوه ...

آره واقعا.معلوم نیست این شوهر چیه که هم توجهش آدمو اذیت میکنه هم بی توجهیش

دقیقا شوهر منم کرونا گرفت زنگ زد داداشش براش سوپ بخره اصلا اهمیت نداد خودم با شکم ۸ ماه حامله رفتم س ...

جالبه برادر شوهر من آب هویج از بیرون خرید دم بیمارستان داد... حتی ترسید بیاد بالا...

بخاطر همین آقا چن بار به من سیلی زده

یه بارم بخاطرش کل زندگیمونو فرستاد هوا

جالبه برادر شوهر من آب هویج از بیرون خرید دم بیمارستان داد... حتی ترسید بیاد بالا... بخاطر همین آقا ...

چقدر بد 

برا من هنوز دست روم بلند نکرده اما اذیتم میکنه

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
آره واقعا.معلوم نیست این شوهر چیه که هم توجهش آدمو اذیت میکنه هم بی توجهیش

ای کاش خدا از این بند نجاتم میداد

من هممممممیییشششه  دلم میخواست با کسی ازدواج کنم که رابطمون خیلی رمانتیک باشه.. شوهرم کااااملااا برعکس آرزوهامه

همش میگم خدایا خودت از دلم این آرزو رو بکن

خب وقتی میرنجونه و از اینکه دوسش دارم پشیمونم میکنه منو  مگه‌مهمه که دوستم داشته باشه یا نه؟ آ ...

خودمم به همین رسیدم

پیش خودم میگم اصلا این کی هست تو از رفتاراش ناراحت میشی...

مشکل اینه خودم روحیه ام خیلی دوستانه و... است