2777
2789
منم ۴ تا بچه دارم! فقط باید بسوزمو بسازم بزرگ بشن چطوریشو نمیدونم

ای بابا 

پس شرایط برای شما سختتره

الان ۳ روزه قهریم عین خیالشم نیست منم دیگه به خودم قول دادم وابستش نباشم برا منم مهم نباشه

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
چطوری تحمل میکنی؟ من همش فکر میکنم حتما قیافم زشته که دوستم نداره

اولا دعوا راه مینداختم قهر میکردم الان سنگ شدم جهنم هرغلطی می‌کنه بکنه

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید گفتنش درست نباشه ولی اوایل ازدواج شوهرمنم میگفت تو خواهر خیلی خوبی هستی تا یه زن خیلی خوب.رفتار ...

اره خیلی زشت بود کارش منتطر بودم قربون صدقه ی عکسای من بره نه خواهرش🥺

حتی الانم خواهرش زنگ میزنه میگه هووت زنگ زد به شوخی

من اصلا حساس نیستم رو خواهراش ولی ازین مدل رفتارا حتی به شوخی بدم میاد🙃ولی چیزی بهش نمیگم چون اخلاقش دستم اومده

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
ای بابا  پس شرایط برای شما سختتره الان ۳ روزه قهریم عین خیالشم نیست منم دیگه به خودم قول دادم ...

اتفاقا من قبلا برام مهم بود بیاد برای آشتی

الان فقط دارم دعا میکنم نیاد سراغم

چون خیلی زود خر میشم😒

در حدی که یکبار از دهنش پرید تو رو بعدا میتونم راضیت کنم🥺

اولا دعوا راه مینداختم قهر میکردم الان سنگ شدم جهنم هرغلطی می‌کنه بکنه

منم هنینطور

فقط دلم میخواد بتونم خودمو رو پا و شاد نگه دارم

اما ته دلم انگار یک خلا بزرگه

اتفاقا من قبلا برام مهم بود بیاد برای آشتی الان فقط دارم دعا میکنم نیاد سراغم چون خیلی زود خر میشم ...

شوهر منم همچین فکری می‌کنه ولی دیگه نه 

حالا جالبیش اینه خانوادش اصلا آدم حسابش نمیکنن

اره خیلی زشت بود کارش منتطر بودم قربون صدقه ی عکسای من بره نه خواهرش🥺 حتی الانم خواهرش زنگ میزنه م ...

حالا شوهر من گیر مادرشه...

یعنی من درد زایمان میکشیدم با یه بغضی میگفت وای مامانم چی کشیده😑😶

شوهر منم همچین فکری می‌کنه ولی دیگه نه  حالا جالبیش اینه خانوادش اصلا آدم حسابش نمیکنن

وای دقیقا

خانواده شوهر منم فقط الکی زبونی ...

در عمل نه به حرفاش اهمیت میدن و نه کاری براش میکنن

فکر کنم اصن عقده شون از اینجاست

منم هنینطور فقط دلم میخواد بتونم خودمو رو پا و شاد نگه دارم اما ته دلم انگار یک خلا بزرگه

کامل درکت می‌کنم واقعا میترسم بچه بیارم و بین بچه هامون و خواهر زاده برادر زاده و بوش اونا اولویت باشن

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
وای دقیقا خانواده شوهر منم فقط الکی زبونی ... در عمل نه به حرفاش اهمیت میدن و نه کاری براش میکنن ...

من که بهش گفتم تنها کسی که بهت اهمیت میده منم که اونم تموم شد دیگه 

بذار بره بگرده بالاخره به خودش میاد

همیشه همیشه 

همیشه همیشه 

همیشه همیشه 

همیشه همیشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
حالا شوهر من گیر مادرشه... یعنی من درد زایمان میکشیدم با یه بغضی میگفت وای مامانم چی کشیده😑😶

نه شوهر من رو منم خیلی حساسه روز زایمان من غش کرده بود از نگرانی😆وقتی منو بیهوش اوردن بیرون

ولی رو خواهرشم خیلی تعصب داره البته خواهراش خانم هایه خیلی خوبی ان خودمم دوستشون دارم ولی از توجه زیادی شوهرم‌گاهی حسادت میکنم ولی بروز نمیدم

مطمان باش اگر خدا آرزویی رو میندازه تو دلت،قدرت رسیدنت بهش رو میده💚💪
من که بهش گفتم تنها کسی که بهت اهمیت میده منم که اونم تموم شد دیگه  بذار بره بگرده بالاخره به ...

آره..  همونایی که بخاطرشون انقدرررر منو ناراحت کرد وقتی کرونا گرفت یکنفر نیومد براش یه کاری بکنه... من تک و تنها تو بیمارستان یه پام تو بیمترستان بود و یه پام تو خونم و بزاش سوپ میپختم... به سه تا بچه که همشون کرونا داشتن. وقتی هم به خواهرش گفتم گفت ما داداشمونو بیشتر دوست داریم براش جون میدیم🤔😒😏

هعیییی