2777
2789
عنوان

❌همیشه فکر میکردم مرگ

78 بازدید | 3 پست

واسه همسایست فکرشم نمیکردم یه روز با تمام وجودم داغ بمونه رو دلم و من حسش کنم‌ من تا ۲۱ سالگی نمیدونستم از دست دادن یعنی چی مرگ یعنی چی قبر و قبرستون یعنی چی حتی از جلوی قبرستون هم تنهایی رد نمیشدم تا حالا داخلش نرفته بودم میترسیدم ولی بابا از اون روزی که تو رفتی و من تورو اونجا جا گذاشتم هیچ جا ارامش ندارم تا وقتی که میام پیشت خودت میدونی که دست من باشه هرروز مبام ولی مامان نمیزاره تنها بیام وقتی میفهمه تنهایی اومدم‌ناراحت میشه 

ولی من به اقایی که اونجا میشه همیشه پول میدم تا خونتو برات هرروز تتمیز کنه و یاسینتو بخونه 

میدونی که سه چهار روز دیگه تولدمه و تو نیستی؟ اولین باره ها یعنی نمیخوای تبریک بگی؟ نمیخوای دستاتو ببری بالا و برام دعا کنی؟ بابا ۱۰ ماه گذشته ولی من هنوزم تو خیابون دنبالت میگردم هنوزم فکر میکنم تو اتاقتی چجوری باور کنم نبودنتو...

خدارحمتش کنه داݝ عزیز سخته ،منم چهارماهه خواهرمو از دست دادمه درکت میکنم چه حالی دارید داݝ بزرگیه داغ عزیز

🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.