2777
2789
منم همیشه کم خونم، میشه دقیقتر حجم گوشتو بگی؟مثلا اندازه یه تیکه گوشت خورشتی کافیه؟ البته من مصرف گو ...

آهن گوشت گوساله رو نمیدونم ولی خب گوساله و گاو گوشتشون  سرده

طب سنتی_اسلامی میدونم میگه گاو شیرش بهتره

میش و بز گوشتش

فک‌کنم از تو گوشتا گوشت بره و میش بهتر باشه از لحاظ ارزش غذایی

اونی که من اونسال خوردم و بعدش آزمایش دادم فک کنم گوشت کهره بود یا هم بره

بله یه تکه خورشتی بود

ولی خب چرخش کنی و اندازه فلافل سرخش کنی فک کنم بهتره

من خودم اینجور نکردم ولی فک کنم بهتره...

چیزی که بهت میگم تجربه خودمه فقط ،تو بیشتر تحقیق کن

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهن گوشت گوساله رو نمیدونم ولی خب گوساله و گاو گوشتشون  سرده طب سنتی_اسلامی میدونم میگه گاو شی ...

آره منم شنیدم ک گوشت گوساله سرده، چون گوشت گوسفند آب میشه بخاطر همین گوساله میگیره، ولی اگ بدونه من با گوشت گوسفند خوب میشم میگیره.

باشه عزیزم، ممنونم از راهنماییت.💓

لبخند تـــــــو را چند صباحی است ندیدم/ یکبار دگر خانه ات آباد بگو سیـــب
توراخدا هرتوصیه ای داری  بگو   کدوم دکتررفتیکه بهتر ش ی

من عزیزم مشهد چندتا دکتر میرم افشین هوشیار حمیرا امتی حمید رضوان مهدی ملک نژاد حیات بخش سعید حفیظی اینارو همه شو مرتب میرم ها هر نسخه ای ک دکتر میده میبرم با بقیه مشورت میکنم چون دیگه من خرداد پارسال داشتم میمردما و الان ب لطف خدا حالم عالیه 

استرس و غصه رو دور کن از خودت غذای سالم و مقوی بخور صبحا ناشتا ی لیوان اب ولرم بخور 

کلا سعی کن زیاد اب بخوری موقع غذا خوردن صحبت نکن با ارامش و اهسته بخور بعدش دراز نکش حداقل10 دقیقه پیاده روی کن شده تو خونه 

سرخ کردنی و سس و گوجه و فلفل و نوشابه و لبنیات ی مدت حذف کن لبنیاتو بعد ی برگ بردار هر غذایی ک میخوری حالتو یادداشت کن ببین چی بهت سازگار نیست ممکنه با شرایط شما مثلا ی غذای دیگه سازگار نباشه ی ماه این کارو بکن بعد برای خودت برنامه غذایی درست کن ک چیا بخوری چیا نخوری

کورتون درسته خیلی میترسن از عوارضش ولی واقعا برای من اب رو اتیش شد قرصاتو خوب و تا ممکنه خارجیشو بخر 

در اخر بادوم هندی خام روزی 3. 4 عدد بزار تو دهن اونقد بمونه ک فک.کن اب شده تمام روغنش جذب روده ت بشه

آره منم شنیدم ک گوشت گوساله سرده، چون گوشت گوسفند آب میشه بخاطر همین گوساله میگیره، ولی اگ بدونه من ...

خواهش میکنم

شیره انگور با ارده هم عالیه

فک کنم هفته ای چن بار

که گرونه😌

ولی خب جای دارویه

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

خواهش میکنم شیره انگور با ارده هم عالیه فک کنم هفته ای چن بار که گرونه😌 ولی خب جای دارویه

آره، الان دارو بخوای بگیری خیلی گرونتره، بعد اینا خوشمزه ام هستن 😋

لبخند تـــــــو را چند صباحی است ندیدم/ یکبار دگر خانه ات آباد بگو سیـــب
منم‌از دست خانوادم یه ماهه معده درد عصبی گرفتم همراه با تهوع شدید ... نمیبخشمشون 

درکت میکنممممم خیلی بده

تنهاراهش دکتر رفتنه‌‌... من که با دکترم خوب نشدم امیدوارم تو خوب بشی

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
سیاه دانه خوردم دیگه درد اصلا ندارم جوری درد داشتم که یه چشم انگار داشت در میومد خیلی وحشتناک ممنونم ...

چه موقع خوردی مثلا؟؟ناشتا یا مثلا روزی چندبار؟خالی ؟؟

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
همسرم اینجوریه دنبال دارو درمان نمیره خودم هیچی که دارم روانی میشم از دستش دلم برای بچم میسوزه میترس ...

باهاش حرف بزن بگو حداقل تو گوگل چیزی سرچ نکن احساس بیماری داری برودکتر 

پادکست بزار گوش کنه کتاب بخونه محیطو براش شاد کن 

خسته شدیم بخدا انگار یه بچه دیگه داریم 😥

سحر خیز باش، کتاب بخون، ورزش کن، سالم غذا بخور و بدون عادت‌های خوب آسون بدست نمیاد____ اگر فقط یک نفر تو دنیا تونسته پس منم میتونم 💪
همش حس میکنم سرما میخورم الان مریض میشم  میوفتم تو خونه یه نوع وسواس فکریه  دو قطبی ام&n ...

دو قطبی در چه حده؟

توهمم داری؟

درمان شدی؟

خدایا خوشبختی کنار  همسرم و دخترم رو ازت طلب می کنم