2777
2789

معده درد عصبی ب حدی که همیشهعههه حالت تهوع دارم و انقد دندونامو فشار دادم که صاف شدن

۵ساله باهامه

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر نرفتی

چرا رفتم

سه سال هم دارو خوردم

سابقه افسردگی و اضطراب شدیددارم

ولی بعد از قطع دارو دوباره همون آش و همون کاسه شد منم دیگه دیدم وقتی اثر دارو میره بازم حالم بد میشه بیخیال شدم... کمتر شده بود ولی شدید نبود اما از وقتی یه اتفاقایی افتاد بازم برگشتم به پنج سال گذشته... 

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
سرطان نپذیرفتم کنارم نیومدم دارم ذره ذره میمیرم

وای اعصابم بهم ریخت .. بمیرم برات 🥺🥺 چی میشه خدا انقد عذابمون نده 🥺

من venoos سابقم ، با mahstii96 اشتبام نگیرید ، صفحشو داده بمن 
۳۲سال چندماهه فهمیدم سرطان سینه برام دعا کنید به مرگم راضی شدم از بس درد کشیدم طفلک بچم

من دوست خواهرم سرطان سینه داشت رفت عمل کرد خوبه خوب شد تو خانوادشون چند نفر هم گرفته بودن ، بنظرم توی این بیماری سرطان خون از همش بدتره 

من venoos سابقم ، با mahstii96 اشتبام نگیرید ، صفحشو داده بمن