2777
2789

گفتم بچه دوم بیارم الان فکر بی ابی هم باید باشم. البته جنگ هم بود🫥

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍

چرا دوس داشتی بچە دوم بیاری؟

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم فستیوال انار در هلبجە کوردستان عراق ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

بذار ببینیم تکلیفمون با اب چی میشه بعد اقدام کن

من هنوزم اونایی که وسط کرونا حامله شدن رو نمیفهمم🤯

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بذار ببینیم تکلیفمون با اب چی میشه بعد اقدام کنمن هنوزم اونایی که وسط کرونا حامله شدن رو نمیفهمم🤯

اوو خاستم بچه دارشم کرونااومد گفتم ولش کن وگرنه الان ۵ سالش بود🤣

اوو خاستم بچه دارشم کرونااومد گفتم ولش کن وگرنه الان ۵ سالش بود🤣

وای دروغ میگی؟؟؟!!!!🤣🤣🤣🤣

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

بخدا راست میگم گفتم تواین مرضی بچه چی میگه فردا میمیریم

پس یا دلو بزن به دریا و بی توجه به شرایط بیار یا اینم که کلا بی خیالش شو

نگران نباش ، بگذار بچه دارشی، بچه ی تو هم قاطی این ۸۰ میلیون ایراد ما اینه که نقش خدا را نادیده می گ ...

عزیزم من هرچقدر دعا کنم وقتی عوامل نمیزارن چکار کنیم

اره شما یکی داری

آری و اندازه ده تا از من انرژی گرفته قربونش برم

عزیزم من هرچقدر دعا کنم وقتی عوامل نمیزارن چکار کنیم

دست خدا بالای همه ی دستاس ، فکر می کنی تو این هزاران سال که انسان روی زمین زندگی می کرده ، همه چیز گل و بلبل بوده ، خودت رو از نعمتی که آرزوش را داری محروم نکن ، 

دست خدا بالای همه ی دستاس ، فکر می کنی تو این هزاران سال که انسان روی زمین زندگی می کرده ، همه چیز گ ...

حرفات قشنگه