2777
2789
دختر من از موقع تولد اگزما داره تا الان كه نه ماهشه دكتر گفت تا٣_٤ سالگي برطرف ميشه براي شما چه جور ...

دختر منم کوچیک تر که بود صورتش دون دون بود و همش میگفتن دکترا حساسیت به پروتیین گاویه و من دلم براش کباب بود که حتما خارش داره و همش ناراحت بودم تا اینکه تا الان که بزرگتر شده هم یه وقتایی دون دون میشه ولی اصلا خارش نداره پس احتمالا کوچیک بوده هم خارش نداشته و من الکی ناراحت بوده و اینکه حساسیت به چیزی باشه هم شک دارم کلا نوزادا به خاطر پوست نازکشون دون دون میشه صورتشون و نگرانی نداره اینجوری که دکترا نگرانمون میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم گفتن از خشکی کبد هستش ادویه جات و گرمی و فست فود و کاکائو و آب یخ  نباید بخورم از شا ...

ممنون زحمت کشیدی عزیزم منم همه این راهارو رفتم فقط طب سنتی نرفتم 

صلواتی برای ظهور
حتما حتما برو روانپزشک و خودتو درمان کن شوهرم اینجوری بود یعنی بیچاره‌م کرده بود اون روزا خیلی بد بو ...

همسرم اینجوریه دنبال دارو درمان نمیره خودم هیچی که دارم روانی میشم از دستش دلم برای بچم میسوزه میترسم یاد بگیره 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

حساسیت نوزادی میره معمولا  مال من ارثیه از ۱۲ سالگیم شروع شد روی دستام و بعضی جاهای بدنم گاهی ...

منم همینجوری هستم .. فقط میشه کنترلش کرد همین 

من چند ساله از کرم ترکیبی استفاده میکنم‌

اوایل میگرن داشتم چقدر خودخوری میکردم ولی الان میگم کاش به اون روزها برگردم یه سردرد بود دیگه

ولی الان درد کتف و گردن و کمر خیلی حالمو بد کرده که اونم با دست خودم به سر خودم آوردم سر یه خریت محض