بهش نمیگن بیماری ولی ب کافئین حساسیت غذایی دارم وقتایی ک کافئین می خورم تپش قلب شدید میگیرم&n ...
شما احتمالاً حرارتتون بخصوص در قلبتون بالاست، و اینکه مغزتون خشکی بالایی داره که با گریه کردن افسرده می شی و احتمالاً سردرد هم می گیری؛ در مورد خوابتم شاید اون چیزایی که می بینی توهم نیستند...
خودمم که چشمام ضعیفه ...کیست سینه دارم و دردش همیشه باهامه..استرس دارم و شبا معمولا حالم خوب نیس
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
ممنون گلم از توضیحت چند وقت طول کشید تا از بین برن؟مال منو ده ماهه تقرییا متوجه شده م
خواهش میکنم،،، اصلا تو خاطرم نیست چند وقت بعد از بین رفتن، شاید به این دلیل که دکتر مطمئنمون کرد چیزی نیست، منم دیگه بی خیالش شدم و پیگیری نکردم
لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
تقریبا کل تاپیک رو خوندم چیزی که برام جالب بود توصیه به طب سنتی و دکتر علفی برای درمان همههههههه چی ...
نمی شه کار خیر اندیش یا هر کی دیگه رو پای طب سنتی گذاشت! همون طور که خیلی از پزشکان طب مدرن هم جنایات بزرگی مرتکب می شوند و آدمای زیادی رو با تشخیص اشتباه و داروهاشون می کشند، ولی صداشم در نمیارم...
چند سالته عزیزم؟ من که بعضی مواقع ۶ ال دیکلوفناک با هم میخورم ، دیسکت در چه حده کدوم دیسکته؟
والا دکتر مغزواعصاب ک رفتم فقط گفت دیسک کمر داری وحتما باید رعایت کنی و اصلا در موردش بهم نگفت چون میترسم اصلا دتبالش رو نگرفتم ففط کپسول مگاپنتین بهم داد گفت موقع درد بخور و دیگه امپول نرن ولی خب بعصی مواقع درد اذیتم کنه نمیتونم تحمل کنم
نه عزیزم فقط دور چشام گود شده چرا ؟ من خودم بیماری لوپوس دارم میگم شاید به خاطر بیماریمه
اینم نشانه گرمی کبدته! به نظرم بیشتر نشانه های گرمی در شما وجود داره. بهتره تا جای ممکن گرمی جات نخوری. و سردی هایی مثل ابلیمو، آب نارنج، پرتقال، شربت تمر هندی، کاهو، خیار، گوجه فرنگی لبنیات و... مصرف کنی. البته هیچ کدوم از اینا رو نباید با هم یا همراه وعده های غذاییت بخوری. ان شإالله مشکلت کاهش پیدا کنه به حول و قوه الهی.