2777
2789
عوارض اش برای تو چی بود؟  الان مدفوع ات کاملا طبیعی هست بدون ترشح مخاط و خون  چند ماه بع ...

من عزیزم الان کاملا طبیعیه و ب اندازه شکمم کار میکنه ن اسهالم ن یوبس من چندسالی بود درمان شده بودم و اثری از خونریزی و اینا نبود خاموش شده بود بعد وقتی پسرم8 ماهه شد و بعد زدن واکسن کرونا نمیدونم میتونه ربط داشته باشه یا ن عود کرد اره میرسیدم ب بچه م ولی طفلک من اعصابمم درست نبود چقد داد و بیداد میکردم اوج شلوغی بچه 1 ساله من حالم بد شده بود چند روزی رفتم خونه مامانم همین فقط 

5

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیسک کمر ، درد لگن و پاها 😥 کولیت عصبی و معده درد ، در یک کلام بگم درد لگنم داغونم کرده دکترم رفتم ...

ورزش و استخر فوق العاده س عزیزم حتماااااا انجام بدین

چقدر هم روی روحیه و سرزندگی تاثیر میذاره

ممنونم مهربون خدا بچه های شارو هم براتون حفظ کنه💖 سه سالشونه، از خدا برات سلامتی آرزو میکنم💚 خدا ...

فدات بشم

انشاءالله که شماهم همیشه سلامت باشی گلم❤

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
منم دارم خوب نمیشم امشب ۶ تا ناپروکسن خوروم

خدابه دادمون برسه خیلی بد دردیه من که دیگه توانی برام نمونده

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........

تالاسمی مینور

تیروئید هاشیماتو ی چنین چیزی

واریس زیاد تو پاهام 

کیست سینه تو هر دو

روده تحریک پذیر جرات ندارم مهمونی بدم مهمونم بیاد دو روز طول میکشه نرمال بشه

موهام خیلی سفید شدن موهای لخت و بورم خیلی ریختن

ولی بیخیال من خدارا دارم تنها امید و ارامشمه😍  

خدایا شکرت برای همه چیز ولی خدا خیلی تنهام خیلی... 
چند سالتع منم چند روزه کمر درد دارم خودم میگم شاید بخاطر عفونت رحممه

۲۶

حتماپیگیری کن،انشاءالله که دیسک نداشته باشی عزیزم

نمک کوهی چیه؟ 

نمکی که از کوه به دست اوردن.

همون سنگ نمکهای قدیمی  دیگه.

الانم هست از عطاریها بگیرن .

نمک ید دار رو از سفره هاتون حذف کنید.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
ممنون عزیزم،اونوقت چقد ازینا رو با هم قاطی کنم؟تباشیر با سداب و انیسون رو مقدارشو میگید 

تو هر کدوم از محصولاتی که میخری روش نوشته نحوه ی مصرفش رو.

اگه حب کیست بغیر از روزهای پریودی 

و سودا بر رو هم اضاف کن به اینها.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
کجا رایگانه من یه دندونم همش خونریزی داره دکتر گف باید بکشمش ۸۰۰ میگیره دندونمو بکشه مام الان وضع ما ...

تا جاییکه میدونم یه سری درمانگاه‌های دندانپزشکی هستن مال تامین اجتماعی و خیلی خدمات رو رایگان انجام میدن… ببینید شهر شما یا اطرافش شاید باشه عزیزم