2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواس اختلال چند شخصیتی  افسردگی ترس از همه چی فکر کردن به اینکه انسانا همیشه تعقیبم میکنن ...

@نی_نی_یار_پنج  

میشه لطفا کامنتمو پاک کنید .

من مشکلاتمو نوشتم ولی فکر نمیکردم انقدر پر بازدید بشه 

همه دارن ریپ میزنن اذیت میکنن سوالای عجیب میپرسن 

خداوند آنچه را که در قلب شماست می داندَ وَاللَّهُ یَعْلَمُ مَا فِی قُلُوبِکُمْ
دوسین تباشیر با سداب   حجامت . تباشیر با انیسون

ممنون عزیزم،اونوقت چقد ازینا رو با هم قاطی کنم؟تباشیر با سداب و انیسون رو مقدارشو میگید 

تنها یک چیز میتواند تحقق یک رویا را غیرممکن سازد،ترس ازشکست.اگر هم درمسیر افسانه شخصی ات بمیری بهتر ازمردن همچون میلیون ها انسان که حتی نمیدانند افسانه شخصی وجود دارد...

اسکیزوفرنی و توهم و ترس از اینکه دنبالمن داشتم قرص و امپول میزدم بعد زد به معده بعد فوت یکی ازوالدینم یه حمله متافیزیکی داشتم نمیدونستم چیه والا حالت جنسی داشتم ده تا دکتر رفتم عفونت و تستسترون بالا قرص دادن

بعد چند ماه یه متخصص متافیزیک رفعش کرد بعدش از اون موقع دارم درمان میکنم و دیگه قرص نمیخورم هر چند زمانبره ولی خب حداقل دیگه قرص نمیخورم.یبوست شده بودن

اون موقع روانپزشکم عکس مغزم دیده بود میگفت چقدر فعاله انگار حالت خلسه رفتی 🤕چشم دیدن هیچ دکتر روانپزشک و زنانی رو ندارم .دکتر زنان که میگفت خوب طبیعیه .یه ازمایشگاه منو نفرستاد عفونت تو خونم شدید بود خودم رفتم آزمایشگاه متخصص متافیزیکم اتفاقی دیدم