2777
2789
منکه دبگه نمیتونم زیاد. سرپاوایسم ظرف بشورم چ برسه کارای دیگه 🙁 دوستم باحاملگی میگه کمردرد گرفتم م ...

چند سالته عزیزم؟ من که بعضی مواقع ۶ ال دیکلوفناک با هم میخورم ، دیسکت در چه حده کدوم دیسکته؟

داروی صاف کننده خون استفاده کن بنفشه کنجدی داخل بینی هر شب 

داروی صاف کننده خون مثلا چی؟مگه حساست ربطی بهش داره؟بنفشه کنجدی روغنشو بریزم؟

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر من از موقع تولد اگزما داره تا الان كه نه ماهشه دكتر گفت تا٣_٤ سالگي برطرف ميشه براي شما چه جور ...

اگزمای نوزادی با بزرگسالی فرق داره ..

نوزادا توی ۹۹ درصد موارد خوب میشن 

دنیا همه هیچو اهل دنیا همه هیچ .....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
ب من گفته بود ۱۰روز روزی ۳لیوان بخورم ولی اگر خیلی حاد مثل من نیستی فک کنم با یه لیوان هم اوکی باشی ...

واقعا؟ الان برامن فصلی نیس دیگه دائمی هست یعنی همیشه یه لیوان آبجو درس کنم بخورم؟یا هفته‌ای ماهی؟ اخه گفتی ۳ روز بخوری اذیت نمیشی یعنی ۳روز بخورم چندماه خوب میشم؟اسی خداخیرت بده بیشتر توضیح بده شاید خوب شدم برات کلی دعا میکنم 

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
مشکل معده ی شدید دارم مشکل بینایی(عینکی ام) بیرون زدگی مهره پنجم کمرم

عزیزم کاریم برای خوب شدن کمرتون انجان دادین؟ منم ال چها و پنج و اس یک درگیره هر روز درد دارم چند سالته

تیروییدیت هاشیموتو دارم

منم دارم دارو میخورم شما علائم داری باوجود مصرف دارو؟

واقعا؟ الان برامن فصلی نیس دیگه دائمی هست یعنی همیشه یه لیوان آبجو درس کنم بخورم؟یا هفته‌ای ماهی؟ اخ ...

عزیزم نمیدونم دائمی و غیر دائمی رو. اون ۳روز برای قبل از فصل گفت بهم. میخوای همون مثل من ۱۰ روز روزی ۳تا لیوان رو بخور. بعید بدونم ضرری داشته باشه بخور انشالله خوب میشی واقعا از خدامه خوب بشی چون خودم خیلی اذیت شدم

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم همینطور عزیزم ،دارو میخوری؟ دو ساله نخوردم دارو اصلا نمیدونم الان رو چنده علائمش رو هم  دار ...

منم دارم خب  چرا نمیخوری دارو؟واقعا میدونی چقدر کم کاری میتونه بد وخطرناک باشه؟ دارو چیزی نیس که نیم ساعت  قبل صبونه یه دونه میخوری . علائمت چیه؟

عزیزم نمیدونم دائمی و غیر دائمی رو. اون ۳روز برای قبل از فصل گفت بهم. میخوای همون مثل من ۱۰ روز روزی ...

خب سوال من اینه الان سه روز روزی سه لیوان بخورم چند مدت خوب میشم؟ شما الان فقط تو شروع فصل سه لیوان میخوری سه روز و دیگه سه ماه بهار اذیت نمیشی؟

خب سوال من اینه الان سه روز روزی سه لیوان بخورم چند مدت خوب میشم؟ شما الان فقط تو شروع فصل سه لیوان ...

من اولین تجربه ام بود این دستور رو ب طور کلی‌ گفت برای من ک خیلی حاد بود دستورش این بود ۱۰روز روزی ۳تا بخورم

بعد وقتی شروع کنی ب خوردن ،توی همین فروردین خوردم ،تقریبا از روز دوم و سوم آروم میشی تا دیگه ۱۰ روز کامل خوب میشی

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم دارم خب  چرا نمیخوری دارو؟واقعا میدونی چقدر کم کاری میتونه بد وخطرناک باشه؟ دارو چیزی نیس ک ...

چون آزمایشگاه تو یه شهر دیگس شهر خودم آزمایش تیروئید نداره و نمیدونم چنده با بچه کوچیکم سختمه برم آزمایش بدم صبح زود 😩علائمم ریزش مو ،خشکی پوست با اینکه جوش میزنه صورتم اما باز خشکه ،خستگی  عصبی بودن ،و درد شبانه ساق پام ،میتونم بدون نسخه دکتر دارو بخورم تا وقتی که شرایط رو داشتم برم دکتر؟

ای جانم خدابرات ببخشه چندسالشونه؟ منم سه تابچه دارم،حالاکه افتادم به بدبختی ودارم عرمیزنم ازدردشوهر ...

ممنونم مهربون خدا بچه های شارو هم براتون حفظ کنه💖 سه سالشونه، از خدا برات سلامتی آرزو میکنم💚

خدا خودش به دادمون برسه که محتاج هیچ بنده ای نشیم

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
چون آزمایشگاه تو یه شهر دیگس شهر خودم آزمایش تیروئید نداره و نمیدونم چنده با بچه کوچیکم سختمه برم آز ...

اره دیگه قبلا آزمایش دادی و میدونی هاشیموتو داری؟اگه مطمئنی بله قرص ۱۰۰ رو شروع کن سه ماه بخور هرروز یه دونه بجز یه روز. صبح زود تانیم ساعت بعدش نبایدصبونه بخوری .بعده سه ماه اگه دیدی علائمت کم شده قرص ۵۰ رو بخور‌ یا قبلش آزمایش بده اگه دیدی نرمال شده ۵۰ رو شروع کن بخور طبق همون منوال