2777
2789
خوردن زردک اما میدونم برای این موارد مفیده.نخودآب هم همینطور.اما به طبیب مراجعه کنید میزان استفاده ا ...

ممنون گلم 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین  فاستجبنا له و نجیناه  من الغم  وکذلک  ننجی  المومنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ازش بپزسی چه دکتری رفته تهرانید؟ 

اگر دقیقتر میخواید بفرمایید تا ازشون بپرسم

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

یکی از دوستام برای کم کاری تیرویید که برای بچه اش پیش اومده بود و اونم باید همیشه قرص میخورد رفت طب ...

منم کم کاری تیروئید دارم 

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

میگرن،افسردگی‌ حاد،مازوخیسم،اورتینک،معده،وسواس فکری،سادیسم،الکسی تایمیا

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم
میشه اسمشو بپرسین از دوستتون عزیزم

عزیزم اما جنوبیم و طبیب ایشون هم همینجاهستن.شما به طبیبهایی که توی شهرتون هستن مراجعه کنید براتون راحتتره.کدوم شهرید جسارتا؟

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

دنبال درمانش رفتی منم دارم 

درمان خاصی نداره بری هم همش قرص اعصابه. صبح تا شب میخوابونتت

من نه نرفتم و نمیرم سعی میکنم خودم خودمو خوب کنم روحی روانی.

اون حمله هاش هم خیلی کم شده برام

من ب قدری خونریزی داشتم ک بهم خون تزریق میکردن من عود کرده بود خرداد پارسال ولی الان بهترم و نتیجه م ...

من الان در اوج عود هستم بستری ام می کنن که خونریزی قطع بشه؟ باردارم و خیلی نگران 

گلم من تحت درمان و نظر پزشکم اوایل بزرگترا همینو گفتن ولی پزشکم گفت ربطی نداره 

بعضی پزشکای طب نوین اعتقادی ندارن ولی جوابدهی و درمان بالای طب سنتی هم اونا رو رد میکنه.نظر من رو بخواید میگم حرف بزرگتراتون درسته

گلم من تحت درمان و نظر پزشکم اوایل بزرگترا همینو گفتن ولی پزشکم گفت ربطی نداره 

دوستم میاستنی گراویس داشت رفت زیر نظر یه پروفسور حاذق که  سنتی ها رو قبول نداشت و مدام میگفت باید تیموستو در بیاریم.دوستم رفت طب سنتی و الان درمان شده و دیگه هم داروهای پروفسوره رو نخورد.خدا بهترینها رو جلو پاتون بذاره عزیزم.حرفام فقط از سر محبته مهربون🌹

میگرن،افسردگی‌ حاد،مازوخیسم،اورتینک،معده،وسواس فکری،سادیسم،الکسی تایمیا

بیشتر بیماری هایی که دارم روانشناسیه البته

میگرن و معده فقط جسمی درد میکنه

الکسی تایمیا هم بی حسی مطلق به همه چیز هست یا حالت دفاعی مغز برای اینکه ضربه نبیبنه

سادیسم خفیف دارم ولی مازوخیسم ام هم حاده

چندفرسخ‌دیگر‌به‌خوشبختی‌می‌رسید.حالا‌دیگر‌۲۰۰‌ساله‌بود، هرچقدر‌بگوییم‌مردهافلان‌وزن‌ها‌فلان‌وتنهایی‌خوب‌است‌بی‌فایده‌است . اخرش‌قلبت‌برای‌کسی‌می‌زند  شدی‌شدی‌نشدی‌اسمتو‌میزارم‌روی‌پسرم
اگر دقیقتر میخواید بفرمایید تا ازشون بپرسم

من کم کاری تیرویید هاشیموتو دارم و تا آخر عمرم باید قرص خارجی مصرف کنم 

اگه میشه آدرس دقیق و شماره تلفن بهم بدید ممنون میشم 

برادرمم چندین ساله کچلی سکه ای گرفته و هیچ دکتری نتونست درمانش کنه قرصاش اینقدر قوی بودن که کبدش و کلیه اذیت میشن دیگه قرص نمیخوره اگه داداشم خوب بشه تا آخر عمر خاتوادگی دعات میکنیم