2777
2789
توراخدا بهم بگو چطوریه؟ این بیماری ؟مگه خوب نمشه ؟پسرم ازمن دوره دانشگاه میره ۳ساعت ازم دوره وغذای د ...

من ب قدری خونریزی داشتم ک بهم خون تزریق میکردن من عود کرده بود خرداد پارسال ولی الان بهترم و نتیجه مرتب مصرف کردن داروهام بود 

ن عزیزم درمان قطعی نداره ولی پیشگیری داره حتما پیگیری کن عزیزم من ازدچندسانت شرو شد و الان بیشتر روده بزرگم درگیر شده اگه عکسای کولونوسکوپیم رو بزارم حالت بد میشه هاا ببین نزار ب این مرحله برسه 

و میتونم بهت بگم برنامه غذایی گوجه سس و سرخ کردنی چربی دار و کلا خانواده گوشت مخصوصا قرمز خیلی با احتیاطر مصرف شه و اگه حساسیت دارن حذف بشه لبنیات بگین حداقل 2 ماهی مخصوص شیر مصرف نکنن تا یکم بهتر بشن

و از همه مهمتر بادوم هندی خام روزی حداقل 3 4 عدد بگین بخورن ببین اینو حداقل نیم ساعت تو دهن نگه داره و بجوه ک قشنگ روغنش بتونه جذب روذه ش بشه و خدایی نکرده یبوست نگیره این مشکل ی روزه اسهاله ی روزم ممکنه چنان یبوست بگیره ک از نفخ شکم بخاد ب زمین چنگ بزنه 

خیلی میتونه از این بادوم هندی نتیجه خوب بگیره تاکیید کنم بلعیده نشه تو دهن اینقد بمونه ک اب بشه تا این حد 

من الان خونریزی ندارم و نفخ ندارم و داروهامم کم شده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کجا میدونی مهربون؟ چیزی که نوشتید نشون دهنده سردی عضوی هست.در هر صورت صلاح با شماست.ان شاالله خدا ...

گلم من تحت درمان و نظر پزشکم اوایل بزرگترا همینو گفتن ولی پزشکم گفت ربطی نداره 

عزیزم برای رشد بیضه و  آلت تناسلی,پسر ۱۶ ساله طب سنتی درمان داده?

یه چیزایی دیدم تو اینترنت اما به خود طبیب مراجعه کنید بهترمیتونن جواب بدن..ان شاالله شفاباشه🌷

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

عزیزم برای رشد بیضه و  آلت تناسلی,پسر ۱۶ ساله طب سنتی درمان داده?

خوردن زردک اما میدونم برای این موارد مفیده.نخودآب هم همینطور.اما به طبیب مراجعه کنید میزان استفاده از دارو و تغذیه رو از خودشون بپرسید بهتره خواهرم

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

میشه ازش بپزسی چه دکتری رفته تهرانید؟ 

یه کلینیک هست نزدیک امامزاده عین علی و زینعلی.اطباش شاگردای آقای خیراندیش بودن و زیر نظر خود ایشون اداره میشه ظاهرا.دکتر ایشون آقای اسلامی پور بود.روحانی هستن.اما دوستم میگفتن بقیشون هم خوب بودن