2777
2789
توراخدا بهم بگو چطوریه؟ این بیماری ؟مگه خوب نمشه ؟پسرم ازمن دوره دانشگاه میره ۳ساعت ازم دوره وغذای د ...

من ب قدری خونریزی داشتم ک بهم خون تزریق میکردن من عود کرده بود خرداد پارسال ولی الان بهترم و نتیجه مرتب مصرف کردن داروهام بود 

ن عزیزم درمان قطعی نداره ولی پیشگیری داره حتما پیگیری کن عزیزم من ازدچندسانت شرو شد و الان بیشتر روده بزرگم درگیر شده اگه عکسای کولونوسکوپیم رو بزارم حالت بد میشه هاا ببین نزار ب این مرحله برسه 

و میتونم بهت بگم برنامه غذایی گوجه سس و سرخ کردنی چربی دار و کلا خانواده گوشت مخصوصا قرمز خیلی با احتیاطر مصرف شه و اگه حساسیت دارن حذف بشه لبنیات بگین حداقل 2 ماهی مخصوص شیر مصرف نکنن تا یکم بهتر بشن

و از همه مهمتر بادوم هندی خام روزی حداقل 3 4 عدد بگین بخورن ببین اینو حداقل نیم ساعت تو دهن نگه داره و بجوه ک قشنگ روغنش بتونه جذب روذه ش بشه و خدایی نکرده یبوست نگیره این مشکل ی روزه اسهاله ی روزم ممکنه چنان یبوست بگیره ک از نفخ شکم بخاد ب زمین چنگ بزنه 

خیلی میتونه از این بادوم هندی نتیجه خوب بگیره تاکیید کنم بلعیده نشه تو دهن اینقد بمونه ک اب بشه تا این حد 

من الان خونریزی ندارم و نفخ ندارم و داروهامم کم شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی مهربون؟ چیزی که نوشتید نشون دهنده سردی عضوی هست.در هر صورت صلاح با شماست.ان شاالله خدا ...

گلم من تحت درمان و نظر پزشکم اوایل بزرگترا همینو گفتن ولی پزشکم گفت ربطی نداره 

عزیزم برای رشد بیضه و  آلت تناسلی,پسر ۱۶ ساله طب سنتی درمان داده?

یه چیزایی دیدم تو اینترنت اما به خود طبیب مراجعه کنید بهترمیتونن جواب بدن..ان شاالله شفاباشه🌷

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

عزیزم برای رشد بیضه و  آلت تناسلی,پسر ۱۶ ساله طب سنتی درمان داده?

خوردن زردک اما میدونم برای این موارد مفیده.نخودآب هم همینطور.اما به طبیب مراجعه کنید میزان استفاده از دارو و تغذیه رو از خودشون بپرسید بهتره خواهرم

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

میشه ازش بپزسی چه دکتری رفته تهرانید؟ 

یه کلینیک هست نزدیک امامزاده عین علی و زینعلی.اطباش شاگردای آقای خیراندیش بودن و زیر نظر خود ایشون اداره میشه ظاهرا.دکتر ایشون آقای اسلامی پور بود.روحانی هستن.اما دوستم میگفتن بقیشون هم خوب بودن