دیسک کمر شدید جوری که حتی شب ها در حالت خواب هم پام سره و درد دارم همیشه و هرلحظه، زانو درد، استرس و ...
منم پای راستم گزگزمیکنه،چندروزه به خاطردیسکم زندگیم بهم ریخته،میفهمم چی میکشی منم همش به این فکرمیکنم که زیر۳۰سالم ولی ازالان اینقدردرد دارم وهیچ وقتم قرارنیست خوب بشه
آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
اخه من شنیدم دندونارو کامل باید بکشی بعد دو ماه طول میکشه تا دندون آماده بشه
سالها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شبها نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمیتوان ادامه داد .....و ادامه میدهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
سالها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شبها نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمیتوان ادامه داد .....و ادامه میدهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
اخه من شنیدم دندونارو کامل باید بکشی بعد دو ماه طول میکشه تا دندون آماده بشه
آره خب بایدبکشی همه رو
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
اون مدت اصلا نه باید جایی بره نه کسیو ببینه من دوست ندارم کسی متوجه بشه گذاشتم
اون مدت اصلا نه باید جایی بره نه کسیو ببینه من دوست ندارم کسی متوجه بشه گذاشتم
منم ماسک میزدم عزیزم
اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.