2777
2789
دیسک کمر شدید جوری که حتی شب ها در حالت خواب هم پام سره و درد دارم همیشه و هرلحظه، زانو درد، استرس و ...

منم پای راستم گزگزمیکنه،چندروزه به خاطردیسکم زندگیم بهم ریخته،میفهمم چی میکشی منم همش به این فکرمیکنم که زیر۳۰سالم ولی ازالان اینقدردرد دارم وهیچ وقتم قرارنیست خوب بشه

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
یک ماه چهارجلسه  رفتم یعنی هفته ای یک بار

اخه من شنیدم دندونارو کامل باید بکشی بعد دو ماه طول میکشه تا دندون آماده بشه

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز نمیشه

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
اخه من شنیدم دندونارو کامل باید بکشی بعد دو ماه طول میکشه تا دندون آماده بشه

آره خب بایدبکشی همه رو

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
باز نمیشه

گذاشتم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭
منم پای راستم گزگزمیکنه،چندروزه به خاطردیسکم زندگیم بهم ریخته،میفهمم چی میکشی منم همش به این فکرمیکن ...

من دوقلو دارم با یه شوهر نفهم اندازه ده تا کارگر ازم توقع کار داره 

کاربری دست من و خواهرم🌸🌸
منم مجردم😂 با دیسک کمر باید قید ازدواجو زد لعنت به دنیا والادو تا دکتر به من میگن دیسکخ نرماله ولی ...

منکه دبگه نمیتونم زیاد. سرپاوایسم ظرف بشورم چ برسه کارای دیگه 🙁

دوستم باحاملگی میگه کمردرد گرفتم من بیچاره هم بدون حاملگی دیسک کمر دارم یکم کار شدید کنم مجبورم برم درمونگاه مسکن قوی بزنم🙁

خداجونم به بزرگیت قسم مادرمو شفابده لطفا 🙏💔

آره خب بایدبکشی همه رو

اون مدت اصلا نه باید جایی بره نه کسیو ببینه من دوست ندارم کسی متوجه بشه گذاشتم

اون مدت اصلا نه باید جایی بره نه کسیو ببینه من دوست ندارم کسی متوجه بشه گذاشتم

منم ماسک میزدم عزیزم

عکس نمیاد گند بزنن سایت 

من دوقلو دارم با یه شوهر نفهم اندازه ده تا کارگر ازم توقع کار داره 

ای جانم خدابرات ببخشه چندسالشونه؟

منم سه تابچه دارم،حالاکه افتادم به بدبختی ودارم عرمیزنم ازدردشوهرم یادش افتاده کمک کنه.

امروزموقع نمازصبح فقط دعامیکردم بمیرم واقعادیگه نمیتونم این دردوتحمل کنم

آدم های تمام شده رادیگرازنوشروع نکنید....نه آنهامثل قبل خواهندبود.....ونه تو.....ونه حتی رابطه هایتان........
عزیزم منم بیماریم مثل شماست دارو مصرف میکنید؟

بله،الوینتا

اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.