2777
2789
بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه  وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...

غده لنفاوی بخاطر عفونت  سرماخوردگی شوهرمنم اینجوری شده بود آنتی بیوتیک مصرف کرد بهترشد

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیماری سفیدی مو. از نوجوانی

بیماری ک‌ نیست،ممکنه ارثی باشه.

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

وسواس فکری و عملی... آسم ک درمان پذیر نیست..

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
آسم شدید و خوب چون از بچگی داشتمش باهاش کنار اومدم تقریبا ولی همچنان نصفه شب از تنگی نفس نمیتونم بخ ...

عزیزم از هر چیزی ک بهش آلرژی داری  و مواد شیمیایی و ..خیلی دوری کن.. فصل بهار بیرون میری ماسک بزن .. تحت نظر متخصص ریه هستی؟ منم آسم دارم.

سلولهای یکی از سینه هام با سلول های بدنم ناسازگاری داره که باعث میشه چندوقت یه بار سینم ورم کنه باید ...

انشالله سلامتیتون رو ب دست بیارید💖

فقط 26 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها من دهنم بو میده حتی زمانی که دندونام سالم بودن هم بهم میگفتن دهنت بو میده.

حس سوزش معده دارم حتی خودم بوی دهنمو حس میکنم

کسی راه حلی داره؟

قرص مترونیدازول اگه مصرف کنم حس میکنم بو از بین میره ولی همیشه که نمیشه قرص خورد.

خواهش میکنم راهنمایی کنید