2777
2789
بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه  وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...

منم داشتم عفونی بود عمل کردم از تو ممکنه این نباشه برو پیش متخصص جراحی عمومی

سندرم روده تحریک پذیر

انحراف چشم

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره کسی بود ک تشخیص داد طبع بدنم سرد و خشکه . کلا کارش اینه بعد گفتم لکه بینی قبل پریود دارم و چسبن ...

عزیزم شما چشبندگی رحم داری؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه  وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...

وای دقیقا منم مثل یه رگ زده بیرون 

چند وقت پیش گوشم درد میکرد سمت راست الان غده زده بیرون ولی الان کمتر شده

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
درد بدیع واقعا 💔🥲 منم همین مشکل رو دارم هر روز و هر شب دندون دردم چندتا دندون کج داشتم احتیاج به ...

واای دقیقا مثل من منم پول نداشتم ۵ تا کشیدم الانم حدود ۴ یا ۵ تا ب عصب رسیده رفتم دکتر گفت حدود ۵۰ تومن میشه میخام اگه بشه وام بگیرم

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
اگه مانیا ندارین چه طور دو قطبی هستین؟

مانیا دارم ولی توهم ندارم

مانیا هم که محسوب نمیشه هایپومانیا دارم درجه ش کمتره 

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      

خانمای ک کولیت دارن یا خدای نکرده بچشون داره حتمن موقعی ک فصل انار باشه ،اب انار رو ک گرفتین هسته شو بزارین تو افتاب خشک بشه بدش اسیابش کنیت مثل ارد بشه ،بعداز شام یا نهار یه قاشق رو بخوریت واقعا معجزه میکنه  ،من خودم هرسال درست میکنم 

ممنونم چند سال طول میکشه تا آروم بشه؟ ممکنه بعد از زایمان بهتر بشه؟ 

آره داروهاتو ب موقع مصرف کن حتما حتما خوب میشی عزیزم 😊من چند نفرو دیدم ک الان کلی حالشون خوبه و هیچ دردی ندارن 

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید...خدا خیرتون بده❤❤
برای درمان صرع سنگ قمر حتما همیشه همراهتون باشه  جلوی صرع را میگیره داروی صرع استاد تبریزیان را ...

نمیشه داروها رو با داروهای طب سنتی خورد 

تداخل دارویی پیدا میکنی و بدتر میشه