چند نفر رو میشناختم که یکی سرطان سینه یکی سرطان مثانه ویکی رحم داشت که با قدرت طب اسلا ...
من صورتم و چند جای بدنم یه لک سفید داره.. برص و پیسی نیست... چند ساله باهامه... چندتاش رفته ولی بقیه ش موندن.. چیکار کنم
وسی میدونه راهنمایی کنه😘😘😘
اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای درمان صرع سنگ قمر حتما همیشه همراهتون باشه جلوی صرع را میگیره داروی صرع استاد تبریزیان را از نمایندگی طب اسلامی شهرتون بخرید و مصرف کنید تو نت بزنید آدرس شهرتون را میاره
السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺
داروی رماتیسم ترکیبی از یک کف شنبلیله و یک کف انجیر است. باید جوشانیده شود و آب آن یک روز در میان، ص ...
گلم مشکل منم میخونی؟؟
همین کامنت بالایی☝️☝️
اول برای حال دلم و دلت یه صلوات بفرستید...{الهم صل علی محمد و آل محمد}...دوم با هم مهربون باشید، به اندازه کافی تو جامعه پاچمونو میگیرن.... سوم اگه کامنتام دور از ادب بود یا کسی رو ناراحت کرد، ممنون میشم بهم تذکر بدید.... چهارم برای حال خوبتون دعا می کنم برای حال خوبم دعا کنید....
آلرژی شدید یعنی شاید روزی دوتا سیتیریزنم باید بخورم
آسم خفیف
الانم که دندونام همه ریخته و پولم نیس که بهشون برسم
۶تا قبل عید کشیدم ۶تا هم پول بیاد دستم باید بکشم فقط ریشه مونده
اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹