2777
2789
اره یه دکتر غدد برو  میگم من هر بار دکتر میرفتم میگفتم داخلی غدد حتی دکتر زنان  درمان هم ...

نه بابا دکتر نمیخواد آنتی بیوتیک رو بخور یه دوسه هفته صبرکن نهایت اگه خوب نشد برو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره لطف میکنی بگی

اگه متاهلی .

داروی ژل رحمی 

پودر اذخر 

پودر تباشیر .

اول ۶ روز داروی ژل رحمی هرشب واژینال کن..

روز هفتم اذخر رو تو ۲۰ لیتر اب بجوشون بعد از صافی رد کن ویک بسته از تباشیر رو بریز توش تا حل بشه .

بعد بریز توی تشت و نیم ساعت بشین توش.

اگه مجردی ژل رو حذف کن و هر یک هفته اذخر و تباشیر رو  ابزن کن ۴۵ دقیقه بشین توش.

این روال رو ادامه بده 

۴ بسته از هر کدوم کافیه..

حتما حتما شب و ناشتا باید دوسین مصرف کنی.

برای من همون بار اول و دوم کیست هام رفع شدن به همین راحتی.

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
سرطان نپذیرفتم کنارم نیومدم دارم ذره ذره میمیرم

چند نفر رو میشناختم که یکی سرطان سینه 

یکی سرطان مثانه 

ویکی رحم داشت که با قدرت طب اسلامی و رعایت کردن رژیم غذایی خاص درمان شدن.

و همکار همسرم که سرطان کبد داشت درمان شده بطور معجزه اسایی با طب اسلامی

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
اگه متاهلی . داروی ژل رحمی  پودر اذخر  پودر تباشیر . اول ۶ روز داروی ژل رحمی هرشب واژی ...

اره متاهلم

الان دارم شیاف چهل گیاه استفاده میکنم اگ خوب نشدم اینو استفادع میکنم 

کیست شما چقد بود

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

من حمله خیلی بهم دست داده اولین بار ۱۵روز سرگیجه داشتم خدا نصیب دشمنتم نکنه 

منم اول بهمن نزدیک یک هفته سرگیجه چرخشی داشتم ،،،،بعد دکتر نرفتم ،،کم کم بهترشدم😶الان یه مدته همش احساس میکنم بدنم میارزه ،،،پاهام و ازگمر ب پایین وقتی میشینم و دراز میکشم کامل حس میکنم،،احساس میکنم زلزله اس😶😶بدنم همش مور مور یا انگار گزگزمیشه و زود خوب میشه😶😶میترسم