2777
2789
بیماری صرح نزدیک به ۱۴ ساله

ب همسرت گفتی قبل ازدواج

قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم صرع ۲۹ ساله

منم صرع۳۱سالمه ازبچگی

قیامت ، عابدی را دوزخش انداختند.                                  هر چه فریادش، جوابش را نمی پرداختند.                             داد  میزد خوانده ام هفتاد سال، هرشب نماز.                      پس  چه شد اینک ثواب ِآن همه رازونیاز.                          يك  ندا آمد چرا تهمت زدی همسایه ات.                              تا شود اینگونه حالت، این جهنم خانه ات.                               گفت. من در طول عمرم گر زدم یک تهممتى.                        ظلم باشد زان بسوزم، ای خدا کن رحمتی.                      آن ندا گفتا همانکس که زدی تهمت براو.                          طفلكى  هفتاد سال، جمع کرده بودش آبرو

من مادرزادی مشکل قلبی دارم و بین بطن های قلبم سوراخه24ساله این بیماری باهامه عمل نکردم دارو هم نمیخورم فقط تحت نظر دکترم

خرّم آن کس که در این محنت گاه،خاطری راسبب تسکین است ...🫀🌱
کی مبتلا شدین؟ در چه حده؟

از ۱۸ سالگیم

حدشو نمیدونم ولی میدونم که اکثرا افسردگیه و مانیا و توهم ندارم

گاهی در قعر چاه گاه بر قله آسمان، بایپولار!                              کاهش وزن ۱۲ کیلویی در ۱۲ ماه: وزن اولیه ۷۲ کیلو قد ۱۷۲                      
دندونام خیلی خرابه پولم ندارم درستشون کنم خجالت میکشم حرف بزنم چه برسه به اینکه بخندم

طلا نداری بفروشی ..دندوناتو درس کنی ....من گوشوارمو فروختم دندون درس کردم هم خرابی هاشو هم زیبایی

خدایا قسمت میدهم به ۱۴  معصوم مریضهای این گروه رو شفا بده 

یا امام زمان به خاطر مادرت یا حضرت ابوالفضل العباس به خاطر مادرت ام البنین یا حسین یا زینب یا زهرا دیگه بریدم دیگه نمیکشم قسمت میشم همه بیماران این گروه که دردو دلشون رو گفتن شفای عاجل بده 😭🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲🤲دوستان همگی ۱۴  صلوات به نیت ۱۴  معصوم برای شفای بیماران این گروه بفرستید 

میگرن  سینوزیت تنگی نفس استرس و سر منشأ تمام بیماری هام کولیت رودم ک قراره جونم با اون ب لب ...

ببخشید شما زخم روده داری؟؟؟کولیت چی؟؟؟ ینی IBSیا IBD؟؟؟

میشه برای حاجتم صلوات بفرستید...خدا خیرتون بده❤❤