2777
2789

آسم دارم خیلی سخته ولی تحمل میکنم 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

من ۱۵ سال میگرن لعنتی رو داشتم ۲ ماه توی تابستون فقط میوه خوردم رفت پی کارش اگه میتونی انجامش بده وا ...

یعنی هیچ غذایی نمیخوردی؟غذا خوراکی هیچی!!

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم شما طب سنتی کارمیکنید؟برای درمان معده و بیماری منییر راهی هست؟

من خیلی وارد نیستم عزیزم.یه چیزای کلی رو بلدم .ولی معده رو که دیدم درمان میکنن.منییر هم قاعدتا باید بتونن.مراجعه حضوری داشته باشید بهتره.ان شاالله درمان میشید❤مشکل معده چیه؟

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

وای خدا منم میگرن دارم ۵ ساله دارم ۲ سالم رفتم دکتر دارو خوردم ولی با دارد هم ماهی دوبار سرم دردمیگی ...

هووووف خیلی درده بدیه حتی قدرت حرف زدنو از ادم میگیره😣😣

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 
اگه متاهلی . داروی ژل رحمی  پودر اذخر  پودر تباشیر . اول ۶ روز داروی ژل رحمی هرشب واژی ...

کم کاری تیرویید رو چه میشه کرد؟؟

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
من خیلی وارد نیستم عزیزم.یه چیزای کلی رو بلدم .ولی معده رو که دیدم درمان میکنن.منییر هم قاعدتا باید ...

نمیدونم همه میگن استرس لعنتی.ولی میکروب معده داشتم دکترا درد رو پیدا نمکنن میگن استرس

اگه متاهلی . داروی ژل رحمی  پودر اذخر  پودر تباشیر . اول ۶ روز داروی ژل رحمی هرشب واژی ...

عزیزم کیست ریز هم رفع میشه باهاش

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین  فاستجبنا له و نجیناه  من الغم  وکذلک  ننجی  المومنین
نمیدونم همه میگن استرس لعنتی.ولی میکروب معده داشتم دکترا درد رو پیدا نمکنن میگن استرس

بنظرم سردی معده گرفتی عزیزم.چیز خاصی نیست.برو پیش یه طبیب تا ببینتتون بهتون میگه چیکار کنین.

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

خداروشکر سالمم 

انشاالله همه کاربرای این تاپیک هم به زودی سلامتی‌شان به دست بیارن

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

پانیک چیه

حمله عصبی که ناشی از استرسه علائم هم میشه به ضربان قلب که جوری تند تند میزنه انگار الان قلب از جاش در بیاد لرزش دست تعریق و گاهی اوقات حالت تهوع بدون اینکه چیزی بالا بیاریم سبکی سر سرگیجه سردرد