چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گلم شما طب سنتی کارمیکنید؟برای درمان معده و بیماری منییر راهی هست؟
من خیلی وارد نیستم عزیزم.یه چیزای کلی رو بلدم .ولی معده رو که دیدم درمان میکنن.منییر هم قاعدتا باید بتونن.مراجعه حضوری داشته باشید بهتره.ان شاالله درمان میشید❤مشکل معده چیه؟
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰
نمیدونم همه میگن استرس لعنتی.ولی میکروب معده داشتم دکترا درد رو پیدا نمکنن میگن استرس
بنظرم سردی معده گرفتی عزیزم.چیز خاصی نیست.برو پیش یه طبیب تا ببینتتون بهتون میگه چیکار کنین.
یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰
انشاالله همه کاربرای این تاپیک هم به زودی سلامتیشان به دست بیارن
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
حمله عصبی که ناشی از استرسه علائم هم میشه به ضربان قلب که جوری تند تند میزنه انگار الان قلب از جاش در بیاد لرزش دست تعریق و گاهی اوقات حالت تهوع بدون اینکه چیزی بالا بیاریم سبکی سر سرگیجه سردرد