2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگزمای لعنتی

اگزما نشانه گرمی و خشکی کبده! از مصرف غذاهای خشکی زا و گرمی ها مانند عسل، سیاه دونه، آویشن، هل، زعفرون، گردو خشک، دارچین، زنجفیل، سیر و پیاز، غذاهای سرخ شده، فست فودها، سوسیس و کالباس، شکلات، کاماؤو، قهوه، نسکافه، ادویه های تند مثل فلفل سیاه، یخ و اب همراه یخ و... خودداری کن. خوابتو درست کن. (از ۱۰ شب تا ۲ صبح خواب باش). عرق کاسنی روزی یک استکان مصرف کن. اگه یبوستی یبوستت رو رفع کن. ان شإالله بهتر می شی.

اگزمای شدید 

ترک پوستی وحشتناک از بچگی 

برای شفای مادرم و آزادی شوهرم از زندان صلوات بفرستید خدا کمکم کنه دلم خوش باشه دلم و ذهنم اروم باشه.التماس دعا دارم ممنون💔🥺😘😭
کولیت روده تکرر ادرار که داره نابودم می کنه وسواس فکری که کشتم 

برای تکرر ادار تو کولیت دکترم یه شربت بهم داده که اسمش یادم نیست از دکتر بخواه برات بنویسه و اول از نظر روانی خودتو آروم کن استرس و اضطراب که حالتو بد میکنه 

منم شرایط شما رو داشتم  و درک میکنم با اروم شدن خودم فعلا حل شده

ببخشید میگرن خود به خود عود میکنه یا بر اثر مثلا بی خوابی گرسنگی؟من اگه خوابم بیاد نخوابم سردرد های ...

گرسنگی،وقتی عصبی میشی یا جای شلوغ هستی،کم خوابی یا اگه چندبار از خواب بیدارشی سردرد میکنی،چیزای تند بخوری😣من شقیقم نبض دارمیزنه وااای کشندس قدرت حرف زدنم از من میگیره 

خود بخود هم‌بعضی اوقات سردرد میگیرم متلا تو خونه نشستما دارم فیلم میبینم یواش یواش حس میکنم داره سرم درد میگیره

بعد عزیز من اصلا با قوی ترین قرصام سردردم‌خوب نمیشه حتما باید شیاف بزارم😞

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa 

از چند سال قبل تا چن ماه پیش افسردگی شدید

کمخونی مینور خیلی سخته هم میخام وزن کم کنم هم وقتی کم میکنم اهنم زود پایین میاد ..

شرایط برا پیاده روی هم ندارم که بخوام جاش پیاده روی کنم..

من براثر رژیم سنگین اهنم چن سال پیش رفت یک

خانمه تو مرکز بهداشت گفت الکی میگی آهنت یک بوده چون آهن فردی ک مرده یکه🤦

تجربه بالا اومدنشو هم بگم شاید به درد کسی بخوره 

حدود هشت تا ده سال پیش که اینجور شد دکتر برام قرصای خارجی نوشت هر ورق اون موقع بیست هزار تمن بود شرایط مالی هم ضعیف بود به چه سختیی چن ماه استفاده کردم اهنم فقط رفت چهار☺️

یه نفر بهم گفت روزی یه تکه کوچک گوشت بزار بپزه یا یه روز در میون 

همون گوشت رو هم نمی تونستم بخرم یکی از دوستام بدون اینکه من بهش بگم چن روز بعدش برام نذری آورد کمتر از یه کیلوبود بخدا بعداز مدتی آزمایش دادم اهنم رفت ۷۱☺️

اون موقع که ورق قرصام بیست تمن بود گوشت به گمونم حدود ۲۵۰۰۰تاسی. تمن بود ...

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

در انتهای حمام پاهاتو تا قوزک زیر آب سرد کامل بگیر. آن شإالله بهتر می شه.

آمین 🙏❤️مرسی گل ❤️❤️

خدای یکتای من تنها امیدم❤لینک کارزار خروج افغان ها👊 https://www.karzar.net/visa