2777
2789
عزیزمی فدات بشم که با عشق جواب میدی  برات بهترینای دو جهان رو از خدای مهربون آرزو میکنم خواهش ...

خدا نکنه گلم خواهش میکنم چشم  زیاد سایت نمیام اگه به تمسخر نگیرن  و تاپیک نترکه چشم 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه  وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...

هیچی  عفونت داری  گره های لنفیت عفونت تو خودش نگه داشته پخش نشه یکی از گره های لنفی هم زیر فکه باید از دکتر آنتی بیوتیک بگیری سر وقت استفاده کنی تا چرکش رفع شه

بیماری دوقطبی و درگیری ناحیه گیجگاهی اعصابم🥲🫀

رفیق تنهاییام بوده و عست هیچ وقت سعی نمیکنم کع شکستش بدم چون توی تنهاییام کنارم بوو

اهای فلانی فره دوست دیرم⁦❤️⁩، مه سربازدم تو سردارمی،گیونم خرت کل چی نازارم،قلبم نذرد🥺A❤️Mعزیران کاربری دست دو نفره مهسا و ریحانه اول تاپیکا میگم کدوممونیم که اشتباه نکنید🙂⁦👍🏻⁩
خدا نکنه گلم خواهش میکنم چشم  زیاد سایت نمیام اگه به تمسخر نگیرن  و تاپیک نترکه چشم

عزیزم اگه تایپیک نترکید  تو یه کامنت مهمترین بیماریها و

دوای بیماری رو روبروش بنویس که مرتبا نخای تکرار کنی 

مثلا

میگرن        روغن بنفشه پایه کنجد

و خواهشا اگه میشه بیشتر از طب سنتی استفاده کن مثلا به جای مرکب ۳ طب اسلامی  اسم گیاهانش رو بگو عزیزم

اره عطاری همچییی😓🦦

برای درمان میگرن بنفشه کنجدی را اصلش رابگیر اگه کهنه باشه که چه بهتر از نمایندگی طب اسلامی بخر  اگه با بیخابی همراه داروی صفرابر مصرف کن

داروی سرد کننده

سویق عدس

داروی امام رضا و گل بنفشه در پیشانی 

مخلوط کاسنی تازه یا خشک با روغن بنفشه زیتونی ترکیب بشه بمال روی پیشونی

سعوط اندازه یک عدس داروی شافیه پانزده ماهه با ۲ الی ۳ قطره روغن بنفشه کنجد

داروی شافیه ۵ ماهه

داروی مرکب ۷ ماهه

حنا بزار سرت، سرت را پیشانی بند ببند،استفراغ درد را کم میکنه هر هفته با گل ختمی سرت را بشور

تربت امام حسین آب فاتر آب زمزم اب باران خوردن سیاه دانه ،خوردن کاسنی

• گذاشتن کلاه نمد یا کلاه نمکی به سر (پارچه ای را به صورت کلاه بدوری و شبکه شبکه کنید و داخل آن را با نمک پر کنید)
  • مالیدن روغن سیاه دانه و یا روغن کنجد به ملاج سر
  •  انجام بادکش کتف (۷ – ۱۴ روز)
  • حمام

برای درمان میگرن بنفشه کنجدی را اصلش رابگیر اگه کهنه باشه که چه بهتر از نمایندگی طب اسلامی بخر ...

دوستان درمان جامع میگرن  

و بشدت خستم خیلی در طول روز انرژی کمی دارم همیشه یه خستگی و بدن درد خفیف و کلافگی کم دارم که دکتر ...

برای بیخابی کاهو مصرف کن هر شب

یادم نیست بی‌خوابی از چه سنی بود اما مامانم میگه نوزاد بودم کل شب گریه میکردم... از جایی هم که خودم یادمه دوره ابتدایی بی خوابی داشتم حتی صبح زود پامیشدم عصر هم نمیخوابیدم باز شب خوابم نمیبرد