2777
2789

دوستان یه مشاوره ای پیدا کردم به صورت رایگان بدون هیچ هزینه ای 

راجب مشکلات عاطفی ، افسردگی ، روابط عاطفی گفتم اطلاع بدم اگر کسی خواست کاملا رایگان.

ایدی تلگرام: mhZz373619@

ایدی روبیکا: P_z_314_70@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم ❤️

برو اینترنت تحقیق کن . کش پول جواب میده یا اعداد بشمار از یک شروع کن . یا از ۱۰۰ بیا پایین . محیط رو عوض کن  همش از بیکاری خودت رو با یه کار مشغول کن . همیشه در خال ذکر گفتن باش عالیع. پیاده روی کن هر روز انرژی منفی ات بره . آهنگ هایی که دوس داری گوش کن 

عصبی شدنم

بعدش از عذاب وجدان دارم دوس دارم بمیرم🥺

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
شب تا صبح  پنبه بزار داخل هر دوگوش برای درمان عفونت گوش

عزیزم پنبه خشک؟ چیزی نزنم بهش

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
مرسی عزیزم ❤️

راجبش تحقیق کن . پذیرفتم چیه . طرف سرطان داره خوب میشه .باورت رو عوض کن . باوراشتباه ات باعث شده بگی مریض ام . باورتو عوض کن .بگو خوب میشم مطئمنم . صوت های عباس منش گوش کن . انرژی مثبت میده ‌ مغزمشغول گوش کردن باشه دیگه قکر نمیکنه . خیلی راه ها هست کنترل اش کنی . بندازی دور . فقط تلاش کن .تلاش کن . و باورت رو درست عزیزم برای منم دعا کن ‌ 

اصلاح تغذیه چی؟ اصلاح تغذیه زمانبر هستا.با یکی دوماه کافی نیست.انجام دادید؟

آره طب اسلامی دستور اصلاح تغذیه نوشت برام دوماه تو نستم انجامش بدم میدونی خوب میشه اما مقطعی هس یکی دوماه خوبه بعدش چنان با درد شدیدی شروع میشه چند جور مسکن و شیاف هم اثر نمیکنه دردش کم نمیشه