2777
2789
چ علائمی داشتین یا دارین؟ 

بی حالی وضعیف شدید 

درد های شدید کف پا یعنی درحدی که حتی با عصا نمیتونستم راه برم خوا آلودگی شدید جوری که چند روز نمیتونستم پاشم زخم های بزرگ مثلا کل گردن وسینه منو زخم میکرد شدید و....

شوهرمنم مثل شماس یک بیماری خود ایمنی....  چند سال اینحوری هستین بهتر شدین االان

خدا کمکتون کنه عزیزم 

بله ۵ساله بعضی روزا بهترم ولی درکل خیلی اذیتم خیلی زجر کشیدمه

الان چند روز کلیه هام ورم کرده از درد شدید نمی‌دونم چیکار کنم حتی نمیتونم دراز بکشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقریبا کل تاپیک رو خوندم

چیزی که برام جالب بود توصیه به طب سنتی و دکتر علفی برای درمان همههههههه چی حتی ام اس و سرطان بود😔😔😔

فقط یه تجربه شخصی رو بگم که هر کدوم از بستگان و دوستانم رفتن سراغ اینجور درمانها،نهایتش هم زمان از دست دادن هم بیماریشون پیشرفته تر شد و نهایتا برگشتن سمت طب مدرن

یکی از دوستانم با چنین اشتباهی طبق دستور خیراندیش،درمان ام اس رو رها کرد و الان تو ۲۶ سالگی به زحمت میتونه روی پای خودش وایسه و متاسفانه کنترل ادرارش هم بسیار ضعیف شده

برای درمان لوپوس قرص خون و داروی پیامبر از نماینده طب اسلامی  البته حضوری برید بیشتر راهنمایی ...

عزیزم خیلی ازت ممنونم 

میشه بیشتر راهنماییم کنی خیلی زجر میکشم

قرص خون چیه

ممنونم عزیزم برات صلوات فرستادم ان شالله هرچی از خدا میخای بهت ببخشه  حمد برا امضات خوندم عزیز ...

چیزی از بیماریت نمی دونم اما امیدت زیبا ست 🥰برا تون حمد می خونم

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
میشه بگیچجوریه

عزیزم چند سال پیش یهویی ضعف شدید سرگیجه های شدید درد شدید کف پا طوری که حتی با عصا نمیشد راه رفت هرکار میکردم نمیتونستم خواب آلودگی های شدید جوری تا چند روز نمیتونستم پاشم خستگی های غیر عادی شدید زخم های بزرگ و شدید مثلا کل گردن و سینه زخم میشدن یکباره 

چیزی از بیماریت نمی دونم اما امیدت زیبا ست 🥰برا تون حمد می خونم

😘😘😘😘❤️❤️❤️

اگه امید نباشه زندگی غیر ممکن میشه حداقل برامن اینجوریه 

ان شالله تاپیک حاجت رواییت بزنی عزیزم