2777
2789
عزیزم مامان منم توجوانی اینطور شده بودگفت باآدامس جویدن درست شد البته فلج مادرم عصبی بود

من سه سال پیش صورتم فلج شد بعدش  سینکینزی (عصب دهی نابه جا ) که یکی از عوارض فلج هست ایجاد شد ،مادر شما احتمالا همون فلج صورت بوده و عارضه سینکینزی رو نداده که خوب شدن ، درسته ؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من

لرزش چشم(نیستاگموس)

_______👨‍🦳👩‍🦳                                                                ________👨‍👩‍👧                                                                     _________ 🤰                                                                  __________👰                                                                   ___________🙎‍♀️                                                                   ________👼     Life...  

مغرور بودن، تنهایی رو دوست داشتن، کار بیش از اندازه.

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
بیماری چک کردن قفل در🤦ینی از خیابون برمی‌گردم نگاه میکنم

منی که حتی کلید رو هم جا میزارم روی قفل در...😂😂انقدر حواس پرتم که کلید همینطوری میمونه.. هر کسی بخواد راحت میتونه بیاد توی خونه

🦋❄️نسیمِ ملیح🌬🌙
سودا داری روزی یک لیوان افتیمون دم کن بخور

درمان برای شقاق و هموروئید دارید ؟ دارم هلاک می شم فقط دارم غذا رو رعایت می کنم یبوست نشم اما هر بار دفع عذاب دنیا و آخرت رو دارم فلج می شم الان هم نیم ساعته نشستم نمی تونم از درد از جام بلند شم

لطفا برای این که به بهترین نحو سلامتی ام  برای همیشه برگرده یه حمد بخونید 🌹🤲🏻
منم دارم یعنی چی مزمنه

یعنی تا آخر عمر باهامه 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
سودا داری روزی یک لیوان دم کرده افتیمون بخور

جواب داده واستون؟

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........
قطره جامع مرزنجوش بریز هرشب داخل بینی ات خوب میشی از عطاری طب اسلامی تو نت بزنی آدرس میاره برات

سینکینزی یکی از عوارضی هست که بعد فلج ایجاد میشه و حین خوب شدن صورت عصب دهی اشتباه صورت میگیره و درمان هم ندارن ، فکر کنم این قطره برای کسایی مفید باشه که تازه صورتشون فلج شده ، شما کسی رو دیدین که با این قطره سینکینزی (نه فلج صورت )خوب شده باشه ؟؟

)گاهی وقتا قلبم بجور تیر میکشه و فشار خونم تا۷میاد پایین،از بچگی اینجور بودم تاحدی فشارم میاد پایین که باید پاهامو بالانگه دارم وگرنه قش می کنم و چشام سیاهی میره

تمام کامنتها رو خوندم    نشون داد علم پزشکی پیشرفتش برای درمان بیماریها خیلی ضعیف بوده   و می شه گفت تقریبا برای هیچ بیماریی درمان ندارند  فقط کنترل و یا تهاجمی با کلی عوارض   هرسال هم اخبار می گه درمان فلان بیماری رو کشف کردیم همه ش امید واهی هیچی به هیچی 😔 من که دیگه هیچ اعتقادی به داروهای شیمیایی و طب رایج ندارم