2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم پانیک داره .میزنه فحش میده . نمیدونم به خاطر پانیک هست درمان داره . چه علائمی داری . 

فحش که نه ولی وقتی دچار حمله میشی فقط میخوای فرار کنی به کسی پناه ببری.ی دفعه داری میخندی یهو انگار ی مرد سیصد کیلویی میشینه رو قفسه سینت و گلوتو فشار میده انکار داری خفه میشی دیوونه میشی هوشیاریتو از دست میدی تپش قلب دست و پا یخ عرق میکنی 

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 🙄🥴
نزدیک ده ساله وسواس فکری دارم که پذیرفتمش و دارم باهاش زندگی می کنم چون ناامید شدم از درمان کردنش&nb ...

یه کش ببن دستت کش پول هروقت فکر ها اومدن کش بکش. دردت میگیره فکرها که هیچی همه چیز از سرت میپره . جواب میده . و سوره های قران حفظ کن بخون . صلوات آرامش بخش ه . با خودت قرار بزار روز ۱ ساعت فکر اونم یه جای خاص مثلا حیاط بالا پشتبون .فقط باید تمرین کنی تمرین . مطمئن باش تو خیلی قوی تر از اینهایی ‌ 

حال مادر وپسرتون خوب شد؟

الحمدااله. مامانم خونریزی داخلیش قطع شده خدارو شککککککر ولی شکستگی ها همچنان هست پسر بزرگم هم دستش هنوز تو‌گچه گفتن هفته دیگه معلوم میشه نیاز به عمل داره یا نه. پسر کوچیکم هم گچشو دو روز پیش باز کردیم.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

دختر من از موقع تولد اگزما داره تا الان كه نه ماهشه دكتر گفت تا٣_٤ سالگي برطرف ميشه براي شما چه جور ...

گناه داره طفلی زودتر درمانش کن چون اگزمای کودکیه درست میشه دو سه روز جاهایی که اگزما داره پماد میسونولون ان ان یا مگا کورت بزن بعد قطع کن کرم ثمین با اوره پنج درصد روزی دو سه بار بزن تا برطرف بشه

فحش که نه ولی وقتی دچار حمله میشی فقط میخوای فرار کنی به کسی پناه ببری.ی دفعه داری میخندی یهو انگار ...

میدونی اینا فقط یه تلقینه ‌ همش یه فکر میاد تو باورش میکنی بعدشم میره .همش تلقین . شوهر من اینجدری میشه مت یه سری کلمات میگم اون تکرار میکنه . باورت نمیشه میفهمم همش تلقینه .میگم بگو خویم خوبم تکرار کن حالم خوبه عالیم . حالم عالیه از این بهت  نمیشه . حالم خوبه عالی هی تورار میکنه میبینم چقدر زود حالش خوب میشه تلقین همش . همش یه فکر ه که باورش کردی بندازش دورت . تو قوی هستی . بعد بگو من قوی ام . من عالی . ببین چقدر زود خوب میشی . شکر گذاری کن هر روز 

۱- آدنوم هیپوفیز ۶ ساله و باعث هایپرپرولاکتین 

۲- نودل یا  همون گره های تیرویید ۱۲ ساله متوجه شدم  

۳- فیبرومالژیا  همیشه داشتم و درد دارم 

خدا همه مریض ها رو شفا یده 🙏🏻💚

***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز