2777
2789

راستش دو ساله مشکل گوارش دارم هنوز درست نشده از پوشک استفاده می کنم میرم بیرون خسته شدم یهویی روده هام به هم ریخت دکترا هم نمی‌فهمیدم چیه من خودم متوجه شدم مال اعصابه مثلا یهو تو خیابون حس می کنم دستشویی دارم یه جور تحریک پذیری روده و امیدوارم یه روز برگردم به قبل و خوب سه دو ساله سفر نرفتم از ترس این موضوع خیلی عذاب کشیدم 

ممنونم... دکتر سنتی خاصی رو میشناسید؟

کدوم شهرید عزیزم؟

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکل  از کبد چرب هست. و هورمونهات هست. اولا شامپوهای شیمیایی رو بزار کنار. از  شامپو ...

سلام .برای کمکاری تیرویید و دیابت نوع یک باید چکار کرد ؟ووسواس

الهی شکر..لطفا برای سلامتی همه بچه ها صلوات بفرستید ..ممنون
آره عزیزم موقت خوب میشم دوماه بعد همون آش و همون کاسه

اصلاح تغذیه چی؟ اصلاح تغذیه زمانبر هستا.با یکی دوماه کافی نیست.انجام دادید؟

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

میکرو آدنوم هیپوفیز کبدچرب گرید ۳ چربی ۳۵۰ عفونت مزمن زنانه نقص سیستم ایمنی ماستیت گرانولوماتوز سینه ...

دیسک کمرتو درمون نکردین؟ چه کارایی برای بهتر شدنش کردین کدوم دیسکلتون دزگیره من که دو تای آخری امونمو بریده

کولیت زخمی دارید یاساده ،،من مشکل روده داشتم بهترم برادرمم کولیت زخمی وخونریزی روده شدید داشت بهتره ولی باید همیشه داروبخوره ،،من وبرادرم پزشک معالجمون دکترارح بودن ،،ماکاشان هستیم ،،تونت سرچ کنید میادمشخصاتش

بیماری روحی و روانی 

اما این به کنار حالا هرچقدر که اذیتم میکنه، 

بیماری عزیزترین کسم داره ذره ذره آبم میکنه 

میشه اگه پیاممو خوندی و اعتقاد داشتی یه صلوات برای سلامتیش بفرستی

پای تو موندنم خیانت به خودمه