تاپیک شمارو یادمه گفتید سمت چپصورتم کج شده. دکتر رفتید چی گفت. دهن مامان من کج شده بود خوب شد ولی ...
کج نشده این مش هایی ک بابت شکستگی صورتم گذاشتن تو صورتم باعث شده سمت چپ صورتم تناقص پیدا بکره با سمت راستم.و اینکه عصباش کلا از بین رفته جراحی پلاستیک هم گفتن عصبات نهایتا 20درصد برگرده.
تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...
حتما دکتر نرفتی
اون عفونت هس یا همون آبسه اگه پیگیرش نباشی از بیرون تخلیه می شه و یه تو رفتگی بزرگ اندازه همون غده که می گی می ره داخل هر وقتم عفونت کنه از همون جا می زنه بیرون
اگر بندگان من، که به من پشت کرده اند،می دانستند که چقدر انتظار آنها را می کشم و مشتاق بازگشت آنان هستم، [هر آن] از [شدت] شوق می مُردند و بند بند بدن آنها از هم جدا می شد.
عصبای صورتم له شده گونه کاسه چشمم و فکم و بینیم خورد شده 27تا مش تو صورتم گذاشتن ولی عصباشو گفتن ممک ...
عزیزم الان تاپیکهای قبلیتون رو دیدم، خیلی متاسفم، خیلی ناراحت شدم. خدا رو شکر که مادرتون حالش بهتره، امیدوارم صورتتون هم روز به روز بهتر بشه من صورتهایی رو دیدم که عصبهاش با فلج بل و سکته آسیب دیده بود با یوگای صورت و ورزش های خاص صورت خیلی بهتر شدن، امیدوارم و دعا میکنم شما هم با هر روشی که بهتره و تجویز میکنند روز به روز بهتر بشه🙏💕
کولیت روده کشنده است؟ اصلا بهبود یافتنی نیست؟ سه ماهه فهمیدم به شدت نگرانم الان در اوج عود هست ...
چرا چرتو پرت میگی خواهر شوهر من روده تحریک پذیر داره دو سه هفته بعداز عقدمون یعنی خوابوندش درد به معنای واقعی الان یه سری چیزارو رعایت میکنم خوبه حبوباتو حتما یه روز خیس میکنم ابشومیریزم میره خودشو میذارم فیریزر در مواقع لزوپ استفاده میکنم فلفل قرمز سیاه اصلن استفاده نمیکنم حتی فلفل سبز خوراکی این کوچولوها.غذاهای کنسروی مثل تن ماهی لوبیا و غیره استفاده نمیکنم فسفود اصلن مثل پیتزا و ساندویجو حتی همبرگر و ناگتو این چیزا که نیمه امادست همین فقط کافیه یه بار از یکیش استفاده کنه دل در بیچارش میکنه اما خداروشکر همه رو رعایت میکنیم
خدایا مواظبمون باش و بلاھایے کہ بہ فکرمونم نمےرسہ سرمون نیار