2777
2789
بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه  وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...

ممکنه غدد لنفاوی باشه آنتی بیوتیک بخور بهترین آنتی بیوتیکم قرص کوآموکسی کلام 625

هر هشت ساعت

آدم وقتی از جهان می‌ترسد به دیوار تکیه می دهد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از بیست روز پیش تا اخر عمرم باید ناقص شدن سمت چپ صورتمو بپذیرم . خخخخخخیلی سخته خیلی 

عزیزم انشالله خوب میشی

حال مادر و پسرتون چطوره

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

شمام اینجوری بودین؟؟؟؟وقتی میشینم کلا میلرزم ولی خب طوری نیست بقیه متوجه بشن،،،همش احساس لرزش و گزگز ...

آره منم همینطوریم تیک عصبی بهم دست میده ،دست و پام مور مور میشه،بدنم خارش میده مخصوصا دستام ،عدم تعادل،لرز،بیشتر از بینی صحبت میکنم،یهو میلرزم یا همون تکون میخورم ،پاهام سنگینه،زودم کنترل خودمو از دست میدم عصبی میشم ،البته تو خونه ولی تو جمع خانوادگی از من مهربون تر کسی نیست😅

عزیزم اگر فلج صورت هست با فیزیوتراپی و ورزش‌های خاص صورت توی خونه خیلی بهتر میشه

عصبای صورتم له شده گونه کاسه چشمم و فکم و بینیم خورد شده 27تا مش تو صورتم گذاشتن ولی عصباشو گفتن ممکنه تا دو سه سال دیگه 20درصد اونم شاید برگرده نصف صورتمو حس نمیکنم.

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

بیماری صرح نزدیک به ۱۴ ساله

گل یک خواستگار خواهرم صرع داره 

دلیل صرع چیه ؟

حتی بعد صرع ، هوشیاری شو از دست میده و هزیون میگه 

ممکنه روی بچشون تاثیر بزاره ؟

صرع اکتسابی یا از همون بدو تولد داشته ؟

علت پدیدار صرع چیه

لطفا درخواست دوستی ندید 🙏
بچها من چند روز ی غده زیر فکم در اومده و دردناکه  وقتی بهش دست میزنم گوشم درد میگیره و اینم بگ ...

غدد لنفاوی دستکاری نکن بخاطر عفونت متورم شدن،بازم برو دکتر چکاب بشی

بیمه تامین اجتماعی داری؟ اگه داری رایگان درست میکنن. البته بجز عصب کشی

نه ندارم بعدشم تامین اجتماعی فقط پر کردن سطحیه واسه من عصب کشی و پروتز 

سال‌ها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شب‌ها ‏نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمی‌توان ادامه داد ‏.....و ادامه می‌دهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"‏ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤
از بیست روز پیش تا اخر عمرم باید ناقص شدن سمت چپ صورتمو بپذیرم . خخخخخخیلی سخته خیلی 

تاپیک شمارو یادمه گفتید سمت چپ‌صورتم کج شده. دکتر رفتید چی گفت.

دهن مامان من کج شده بود خوب شد ولی یکم زمان برد مثلا دوسه ماه

افسردگی.

قلب درد

کهیر

کاربری ۹۶ داشتم، دوتا اکانت قدیمیم تعلیق شد،  😶 .... عاشق بابامم روزای سختی رو داره میگذرونه تمام رویا وتلاشم شاد کردن دلشه... اگه امضامو خوندی یه صلوات برا حاجتم مهمونم کن 😘💔