الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شمام اینجوری بودین؟؟؟؟وقتی میشینم کلا میلرزم ولی خب طوری نیست بقیه متوجه بشن،،،همش احساس لرزش و گزگز ...
آره منم همینطوریم تیک عصبی بهم دست میده ،دست و پام مور مور میشه،بدنم خارش میده مخصوصا دستام ،عدم تعادل،لرز،بیشتر از بینی صحبت میکنم،یهو میلرزم یا همون تکون میخورم ،پاهام سنگینه،زودم کنترل خودمو از دست میدم عصبی میشم ،البته تو خونه ولی تو جمع خانوادگی از من مهربون تر کسی نیست😅
عزیزم اگر فلج صورت هست با فیزیوتراپی و ورزشهای خاص صورت توی خونه خیلی بهتر میشه
عصبای صورتم له شده گونه کاسه چشمم و فکم و بینیم خورد شده 27تا مش تو صورتم گذاشتن ولی عصباشو گفتن ممکنه تا دو سه سال دیگه 20درصد اونم شاید برگرده نصف صورتمو حس نمیکنم.
تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت
بیمه تامین اجتماعی داری؟ اگه داری رایگان درست میکنن. البته بجز عصب کشی
نه ندارم بعدشم تامین اجتماعی فقط پر کردن سطحیه واسه من عصب کشی و پروتز
سالها، چه روزها، دقایق و ساعات، چه شبها نِشَسته، خَمیِده، دَست بَر زانو، گفتیم دیگر نمیتوان ادامه داد .....و ادامه میدهیم همچنان! به قول بوکوفسکی"ما برای ادامه دادن هیچ کسی را نداریم،جز خودمان و همین کافی است...🥲🖤