2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند سالته؟ کی متوجه شدی؟  سرطان چی؟ 😔

۳۲سال

چندماهه فهمیدم

سرطان سینه

برام دعا کنید به مرگم راضی شدم از بس درد کشیدم

طفلک بچم

🌹بهتر از آنچه از شما گرفته شد، به شما میدهد...سوره انفال آیه۷۰🌹

تیک عصبیت از کی شروع شد و چطوریه؟ واسه پسر من ۱۶ سالشه   دو ماهه   شونه و گردنش حالت اسپا ...

دقیقن ۱۶ سالمع ی هفتس اینجوری بودم

ع بس حرص خوردم بدبخ شدم دیه ، چشمم میپره ، الان ی دو سع روزه سعی میکنم اروم باشم فکر کنم خوب شده خیلی کمتر شدع

تهی از هر حسی:)    Alir3za#
اره متاهلم الان دارم شیاف چهل گیاه استفاده میکنم اگ خوب نشدم اینو استفادع میکنم  کیست شما چقد ...

باورت شاید نشه ولی چیزایی که از من دفع شد اندازه ی یک انگشت بود.

۴ تا بودن .

یکبار دوتا 

هفته ی دوم هم دوتا .

اینم یه تجربه دیگه .

دوست مادرم کیست داشت میگه که نوشته بودن عمل کنم قبل عمل این از خدا خواسته میره پنیرک دم میکنه میخوره و تفاله هاشو شب لای دستمال میزاره میگیره به خودش قسم میخورد صب که پاشده فک کرده داره بچه سقط میکنه 

میره دسشویی میبینه یه چیز بزرگ چرکی عفونتی دفع شده 

میره سونو میبینه اثری از کیست نیس 

عمل هم کنسل میشه‌

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  
باورت شاید نشه ولی چیزایی که از من دفع شد اندازه ی یک انگشت بود. ۴ تا بودن . یکبار دوتا  ...

پنیرک نکنه همینا ک برگای کوچیک پهن دارن فرفری هستن

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕